- Poruka
- 86.640
ali qrchina i megamud hahahah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav kombo ahahahahahhaali qrchina i megamud hahahah
dinarski gen braleKakav kombo ahahahahahha
To je todinarski gen brale
nema tu
kontamo se odma
izgoro si ti po glave sto se tu majes more spolitikuKažu Mel Gibsonu ipak izgorela i ikona aka ništa nije uspeo da iznese. To ga Bog kažnjava jer je rekao sa je Kamala glupa kao ograda.
i onda kad ja kažem pederbal, ja mrzim muškarceNe pitah te, koliko si visok na onu ljepotu?
Ako staneš ispred Mona Lize i kreneš da joj se diviš, neću te zbog toga optužiti da si lez.i onda kad ja kažem pederbal, ja mrzim muškarce
sto pedalira onog mucenog sistija sa dca ?
Jel znaš kako se embedduje TikTok
Биће зајебано кад (у)види ко сиDa, zvao me na fon i razmišljali smo ići u mehanu
Evo upravo sam demonstrirao neznanje na tom polju.Jel znaš kako se embedduje TikTok
Pokazao mi je moj saradnik iz Grčke, kathisterima:
pa nisam mislio da ga pedaliras istog momenta sa naseg kanala za vezu dje se moze pricat i pisat bez banovinePa ti si napisao nešto: "Hej liče ne budi bezobrazan."
Tako sam i ja u mladosti (juče)Evo upravo sam demonstrirao neznanje na tom polju.
Pogledajte prilog 1669737
Da ne bude da pričam u prazno, evo i potvrde. Kad gostuješ kod Rogana, to ti je kao da si dobio medaljon svetog Save od Patrijarha, aka sertifikat da si gomno
moramo smisliti neko pogrdno nepogrdno ime za jesheJevrej.
Kakve on ima veze sad?
A sa druge strane je Sam Morril, skroz kul lik.