Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo recenoto će biti kraj multipolarnog sveta

jaffice <3 ?polako ali sigurno se pretvaras u pobedonosceva
ja ne znam šta je tomalo se govori o tome koliko su noblice nugat jedan izvanredan biskit
Dušo znaš šta ume da bude gotivno ali mora se pogoditi brend.ja ne znam šta je to
sad mi se jede
✓ njamb
✓ jaffa napolitanke
meni su ove jafine napolitanke top
i to je jedan od stvari koju volim kod nas ,slatkiši su mahom sveži i hrskavi
Predlog za sledeći nik: Baby JodaDušo znaš šta ume da bude gotivno ali mora se pogoditi brend.
Svaki market, kao što su Carrefour, Delhaize, Monoprix pravi sopstvene jafa kekse.
Srećom naši Delez jesu dobri, a Monopri su malo krdžom
Volimojaffice <3 ?
Sledeci put kad budes u OTADŽBINI probaj te nove noblice nugat, odličan sendvič keksja ne znam šta je to
sad mi se jede
✓ njamb
✓ jaffa napolitanke
meni su ove jafine napolitanke top
i to je jedan od stvari koju volim kod nas ,slatkiši su mahom sveži i hrskavi
Istočni Jehova posebno ceni konvertite u ortodoksnohttps://www.index.hr/mobile/magazin...io-tocno-ispred-vile-toma-hanksa/2631479.aspx
Hanks, a convert to the Greek Orthodox Church, and Wilson, who has Greek heritage, have made their shared love of the country known. Hanks, 64, and Wilson, 63, have been visiting Greece for years, often holidaying in the country during the summer months
Ajd to, nego što njegova ruka dopire i do LA-aIstočni Jehova posebno ceni konvertite u ortodoksno
To mu je začas kad pogledaš iz Čikaga. Niko ne očekuje da zapuca iz KonstantinopoljaAjd to, nego što njegova ruka dopire i do LA-a
Da, Čikago mu je kao Sovjetima KubaTo mu je začas kad pogledaš iz Čikaga. Niko ne očekuje da zapuca iz Konstantinopolja
i ia tebe <3Volimo
Polako s tu ljubav, sutra ces da me psujes zbog neceg veci ia tebe <3
Iz Čikaga mojiDa, Čikago mu je kao Sovjetima Kuba
noo, samo drti tok dolazi u obzeyPolako s tu ljubav, sutra ces da me psujes zbog neceg vec
postao si sve ono sto si godinama pljuvao
halo mila, udji mi u ppVolimo