момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.040
Onda im se zapati hronični ligamentitis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reklo bi se da je mene usmerio na pravi put jer sam nacionalistkinjom bila samo na prvoj godini - dakle došla sam takva.na tom faksu stvarno nema normalnih![]()
Južni vetar sluša i prepisuje

Jao, nisam ti fan LOTR-a :/Pitanje je postavljeno u fazonu kako se osećate u dvorani vatre u Elrondovoj kući. Odgovor je u istom stilu.
https://forum.krstarica.com/threads/koji-si-esenesovac.1020092/post-50357216
Propala mi forica. Nema veze.Jao, nisam ti fan LOTR-a :/

A nije da mu nisam dao šansu, jbgPropala mi forica. Nema veze.![]()
Nekom "legne" mislim na knjige, nekom ne. I to je ok. Uhvatim sebe kako ponavljam neke dijaloge na vilenjačkom jeziku. U sebi, naravno ako nisam u društvu istomišljenika.A nije da mu nisam dao šansu, jbg

A knjige? E to nisam, pogledao sam filmove, nije mi se dopalo i odlučio sam da ne idem dalje.Nekom "legne" mislim na knjige, nekom ne. I to je ok. Uhvatim sebe kako ponavljam neke dijaloge na vilenjačkom jeziku. U sebi, naravno ako nisam u društvu istomišljenika.![]()
Knjige, knjige. Filmovi su ok ali poređenje sa knjigama je kao da porediš moskviča i Meklaren.A knjige? E to nisam, pogledao sam filmove, nije mi se dopalo i odlučio sam da ne idem dalje.
Kontam da mi je kasno da ih čitam sad, sa bezmalo tri bankeKnjige, knjige. Filmovi su ok ali poređenje sa knjigama je kao da porediš moskviča i Meklaren.
Moram upotrebiti onu često korišćenu: "nikad nije kasno" ali your wish. Ja sa 5 banke ih rereadujem po nti put. I uvek kao da je prvi.Kontam da mi je kasno da ih čitam sad, sa bezmalo četiri banke
Bilo bi lijepo obrlatiti i ove iz Pubke, da za jedno janje pređu na Islam, pa da konačno imamo mir u BiHAli koliko su lukavije bile, čekale su da vide hoću li dobiti božićnicu pa tek onda prešle.
Pogledajte prilog 1668636
Pogledajte prilog 1668637
Ima odličan kratki Andrićev tekst o tome, ne znam da li sam stavljao.Bilo bi lijepo obrlatiti i ove iz Pubke, da za jedno janje pređu na Islam, pa da konačno imamo mir u BiH
To je već odrađeno, što je prelazilo, prelazilo je.Bilo bi lijepo obrlatiti i ove iz Pubke, da za jedno janje pređu na Islam, pa da konačno imamo mir u BiH
Zezaš?Pa bio u onom nazzy pank bendu, ne znam da l je delio stavove s njima, al verovatno nije bio mica kao sad. Isto i za Borka Stefanovića.
Baci link ako nađešIma odličan kratki Andrićev tekst o tome, ne znam da li sam stavljao.
Perfektno je dočarao koliko se ta tri naroda tamo ne vole.
Ja sam na faks došao pojačan do daske, pa je to sada sve samo ublaženo.Onda im se zapati hronični ligamentitis
Postoji teza da suvremeno bošnjačko stanovništvo vodi podrijetlo od proto-bošnjana tzv. Dobrih Bošnjana. Možda da pitaš Salka Dinamitusa za detalje.To je već odrađeno, što je prelazilo, prelazilo je.
Zasluženi prvak smradikalijade.
Život treba osetiti u svim njegovim punotama, liznuti sa svakog kraja spektra po malo da te posle ne muči pitanje "a zašto nisam probal?". Šta misliš, da poezija nastaje iz sterilnog okruženja?Zezaš?
Kakvi su ti ekstremisti, nije bitno sa koje su strane, samo da je ekstremno .
Ili što bi optimistični samoubica rekao, poslednju deceniju života.Tri*, sori, htedoh reći sa ulaskom u četvrtu djeceniju ćivota