момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.491
Kad kaže 'God loves you, but not enough to save you', u tom momentu to za mene postaje istina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
erotske fotke druga desnoU međuvremenu, ljubav za sve.
Kakva čestitka, bez reči sam ostao!
Nekad davno sam gledala neki doku o zatvorenicama u Požarevcu i mislim da je rečeno da je najveći procenat onih koje su osuđene za ubistvo zapravo ubilo muževe nakon dugogodišnjeg maltretiranja kojem su bile izložene.@adelaidea a vidi ovo, op, op, karte su se okrenule
Pogledajte prilog 1668587
kaže da je godinama maltretirao
ne znam šta bih rekla a da je politički korektnoNekad davno sam gledala neki doku o zatvorenicama u Požarevcu i mislim da je rečeno da je najveći procenat onih koje su osuđene za ubistvo zapravo ubilo muževe nakon dugogodišnjeg maltretiranja kojem su bile izložene.
ma lazu to sveNekad davno sam gledala neki doku o zatvorenicama u Požarevcu i mislim da je rečeno da je najveći procenat onih koje su osuđene za ubistvo zapravo ubilo muževe nakon dugogodišnjeg maltretiranja kojem su bile izložene.
Tooooo, Momo!!!!
Kako je Novoselac ovde uneo balkanski duh sa ovom harmonikom
nisam razumelaNono, kad ćeš nekog da pošalješ za Kanadu
Još čekam ispunjenje Stugačevog oktrovenja u kojem stoji da će Junac ....
Od tih narodnjaka mi je omiljeni Love Buzz, približava se Miletu Kitiću kao Bog i Adam na Mikelanđelovoj sliciTooooo, Momo!!!!
Ja sam njegov lik i delo prestala da pratim od raznobojnih čarapica, a juče čitam da je kao mlad štovao Jugoslavljeve stavoveTrudo podneo ostavku
Kao i Dobrica, sličan put su prošliJa sam njegov lik i delo prestala da pratim od raznobojnih čarapica, a juče čitam da je kao mlad štovao Jugoslavljeve stavove
ken ju fil maj lav baaaz. DaaaaOd tih narodnjaka mi je omiljeni Love Buzz, približava se Miletu Kitiću kao Bog i Adam na Mikelanđelovoj slici

Nisam znala za Dobricu. O čemu se radi?Kao i Dobrica, sličan put su prošli
Pa bio u onom nazzy pank bendu, ne znam da l je delio stavove s njima, al verovatno nije bio mica kao sad. Isto i za Borka Stefanovića.Nisam znala za Dobricu. O čemu se radi?
Možda je hint na kodni jezik šilerovenisam razumela
Južni vetar sluša i prepisujeken ju fil maj lav baaaz. Daaaa![]()
I ja sam bila šešeljuga na prvoj godini prava.Pa bio u onom nazzy pank bendu, ne znam da l je delio stavove s njima, al verovatno nije bio mica kao sad. Isto i za Borka Stefanovića.
na tom faksu stvarno nema normalnihI ja sam bila šešeljuga na prvoj godini prava.

Svi moraju te boginje da preleže, tj neki ne preležeI ja sam bila šešeljuga na prvoj godini prava.