момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.035
meni su došla dva druga i njihove devojke, ti si bolje prošlaNisam ni slavila NG , morala sam hitno putovati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni su došla dva druga i njihove devojke, ti si bolje prošlaNisam ni slavila NG , morala sam hitno putovati
Nisammeni su došla dva druga i njihove devojke, ti si bolje prošla

Najjači dio koncera, pamtim žestoko!Mislim da je to prva pjesma nakon pauze, a da je tu pauzu popunio ultra kul bubnjar.
Moram to sad, možda, naći.
Ja moram da ih volim , vezuju me za nešto ok
Sad vam slušam PB, koliko je ustvari Antonijević bitan za bend dok Cane nema veze sa muzikom
Pa volim i ja, ali su omatorili, prosto mi smešno da gledam Caneta kako se raspada u ovoj išijas pozi dok peva neke mladalačke pesmeJa moram da ih volim , vezuju me za nešto ok![]()
Sad baš nađem IsusaNajjači dio koncera, pamtim žestoko!
Msm pesmu na tom koncertu, da ne ispadne da sam ga pronašao u (lavljem) SrcuSad baš nađem Isusa
Pa to je magija Sex Pistolsa, ljudi o muzici znaju koliko i ja, nula.ali jesi u pravu , sa ove distance kad slušam - čovek nema pojma da peva , a muzika je standardno odlična.
Pa bukvalno prva posle pauze, kažem ti, pamtim dobro.Msm pesmu na tom koncertu, da ne ispadne da sam ga pronašao u (lavljem) Srcu
Idi do đavola , to mi je bila omiljena grupaPa to je magija Sex Pistolsa, ljudi o muzici znaju koliko i ja, nula.
A prže.
Celog pank pokretaPa to je magija Sex Pistolsa, ljudi o muzici znaju koliko i ja, nula.
A prže.
Emocija je glavna, to je ono što ove drugosrbijančine ne kapiraju, njima su samo pare pare pred očima.Idi do đavola , to mi je bila omiljena grupa
Maslovljeva piramida, ako para ima bit će i emocija što kaže narodEmocija je glavna, to je ono što ove drugosrbijančine ne kapiraju, njima su samo pare pare pred očima.
Džoni lepše peva od CanetaTo su pesme od tri akorda, ritmično raspoređenih, ako kreneš ujutro da učiš da sviraš tamburu u podne već znaš pretty vacant i god save the queen
Pojma nemaju obojica i znam im skoro celi opus etcDžoni lepše peva od Caneta
Ali tu je bio GaryyyyMada, od filma Sid & Nancy, malo su mi se smučili, nije trebalo da se interesujem za njihovw privatne živote i (ne)higijenske navike
Kao i na tvom avataruAli tu je bio Garyyyy

Eto ga brzo opet, pa onda kreće VJ edition.Kao i na tvom avataru![]()