pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.198
Jedem tortu tj kolač. Čizkejk. Ubila sam seNajjače moguće!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedem tortu tj kolač. Čizkejk. Ubila sam seNajjače moguće!
Još jednom, vaistinu se rodi!Hristos se rodi
Nikad dete mužu ne rodi, mir Božji Hristos se rodi
Momoa na samrti be like:Kuburu uzmi, u čelenku pogodi, Mir Božji Hristos se rodi
Jel znaš ti da je meni ovaj uvodni intro neironično dobar, podseća na Vangelisovu špicu iz B. Runner-aMomoa na samrti be like:
Nije da se Prust igrao između dve molotovljeve vatre sa policijomPa šta ti misliš gdje poezija nastaje, u sterilnom okruženju?
Lako je tako!Jedem tortu tj kolač. Čizkejk. Ubila sam se
Nije normalno koliko sam pojela. Nisam dugo. Zanese se čovek.Lako je tako!
Live sa Ušća, plodi.Jel znaš ti da je meni ovaj uvodni intro neironično dobar, podseća na Vangelisovu špicu iz B. Runner-a
Juče, legendo, juče.
Prc prc prcJa sam amjeričku pitu zguzio sad
Znam.Propustila sam !Juče, legendo, juče.
Ja sam sama napravila. A ti?Ja sam amjeričku pitu zguzio sad
Sa onom krstačom iza? To je nesvesno jedan od boljih momenata jugoslavenske i svetske scenografijeLive sa Ušća, plodi.
Kada ?Koliko je dobro, rodiš se na neko crveno slovo, neki značajni datum, a ne kao je, nemam način da zapamtim taj datum, potpuno nebitan.
Mislim da je to prva pjesma nakon pauze, a da je tu pauzu popunio ultra kul bubnjar.Sa onom krstačom iza? To je nesvesno jedan od boljih momenata jugoslavenske i svetske scenografije
NisamJa sam sama napravila. A ti?
kod mojih sam za praznike pa je mama bila nadležna. to samo ona zna da spravi iskr, probao sam razne i onako su mi.Nisam ni slavila NG , morala sam hitno putovatiNisamkod mojih sam za praznike pa je mama bila nadležna. to samo ona zna da spravi iskr, probao sam razne i onako su mi.
Plus je tek za koji dan.Nisam ni slavila NG , morala sam hitno putovati