Kafić Bife Doris

* uvođenje tour-de-pride, tj maršrutu koja ide od Beograda do Niša i maše duginim bojama domaćinima ispred kuće
IMG_9884.jpeg

Moja stara formulacija je: "Svako rusko domaćinstvo moraće da ponudi dupe na korišćenje homoseksualcima Roterdama."

jel bolujete od imposterskog sindroma
evo malo za dizanje samopouzdanja

sad shvatim da je ex CEO i sadašnja predsednica Carnival Cruise Line žena koja je završila samo srednju školu

naravnoučenije: dovoljno je živeti u buljama nadređenih

sad shvatim da je ex CEO i sadašnja predsednica Carnival Cruise Line žena koja je završila samo srednju školu

naravoucenije: sposobnost i obrazovanje su dve razlicite stvari
jednaki su neobrazovani koji idu na lakat i pljuju po obrazovanju kao i oni koji su nesposobni i kriju svoju nesposobnost iza diplome

sta lupas ko otvoren prozor
konkretizuj to svoje pisanije

naravoucenije: sposobnost i obrazovanje su dve razlicite stvari
jednaki su neobrazovani koji idu na lakat i pljuju po obrazovanju kao i oni koji su nesposobni i kriju svoju nesposobnost iza diplome

sta lupas ko otvoren prozor
konkretizuj to svoje pisanije
Promašio si temu, niko ne napada neobrazovane.

Pomenuta kompanija ima visoke standarde što se tiče zahteva za neke više pozicije (ne mislim na konobare i slično) dok im na visokim menadžerskim pozicijama sede ljudi koji su završili srednju školu. Ovde se radi o desetinama hiljada zaposlenih.

A imaš ljude koji se plaše da se uopšte prijave na neke poslove jer nisu sigurni da su dovoljno dobri.
Nisu nesposobni.

Poslednja izmena:
Promašio si temu, niko ne napada vas neobrazovane.

Pomenuta kompanija ima visoke standarde što se tiče zahteva za neke više pozicije (ne mislim na konobare i slično) dok im na visokim menadžerskim pozicijama sede ljudi koji su završili srednju školu. Ovde se radi o desetinama hiljada zaposlenih. Nije ona šefica jednog odeljenja.
Kristina nije osnivačica kompanije pa da razumem.
I nije jedina. Čistači postaju hotel direktori i slično.

To za posledicu ima ono što si napisao. Ja nemam zle krvi s njima. Niko mi nije ništa loše uradio.
lepo sto se trudis da etiketiras
ali za tvoju informaciju imas jedno 3 kafane iza moju diplomu javno okacenu pa potrazi kad vec volis da guras nos svuda

cinjenica je da ceo svet vode ljudi sa manje formalnog obrazovanja nego sto sistem obrazovanja na koji se ti oslanjas propagira da je potrebno
sta ti to govori ?

evo kad se qrcis obrazovanjem, sto ne radis za sebe nego za druge ?
tome je kriv ko ?

evo kod mene je poslovodja covek sa osnovnom skolom a ispod nejga je sivi koji je doneo pozamasan CV (si vi) i tako zaradio nadimak sivi
i sad sivom naredjuje covek sa osmoljetkom
i sta cemo sad ?
covek radi poso i zavrsava ono sto treba onako kako treba i kad treba
a sivi mu ide u pekaru

lepo sto se trudis da etiketiras
ali za tvoju informaciju imas jedno 3 kafane iza moju diplomu javno okacenu pa potrazi kad vec volis da guras nos svuda

cinjenica je da ceo svet vode ljudi sa manje formalnog obrazovanja nego sto sistem obrazovanja na koji se ti oslanjas propagira da je potrebno
sta ti to govori ?

evo kad se qrcis obrazovanjem, sto ne radis za sebe nego za druge ?
tome je kriv ko ?
nisam nikog etiketirala, editovala sam😁
**** me pas kad se s budalom poput tebe raspravljam
ajmo lagano RIP
bota-da-cenia-funeral.gif

Da se nadovežem na moju jučerašnju priču o mentalitetu opsade i profesionalnim trovačima (ponajviše cetinjeske) javnosti mržnjom. Ovo je saopštenje prvaka tzv Fakulteta za crnogorski jezik i kulturu koji se nalazi na Cetinju a finansiran je novcem svih građana Crne Gore, država preusmjerava naš novac na ljude koji na dan kad njihov radikalizovani sugrađanin ubija druge krive "crkvu Srbije" i "velikosrpsku ideologiju". "Zaboravljaju" npr da su se prošle godine u ovo vrijeme pred kamerama hvatali za vratove, tukli i psovali između sebe upravo pristalice CPC dok smo mi u ostalim gradovima svi praznike provodili u miru - nisu u stanju ni za šta odgovornost da preuzmu, uvijek im je "neko" drugi kriv (da ne kačim sliku Baneta "unuka narodnog heroja" koji pred kamerama upire prstom i priča što priča). Ne samo da su konstantni izvor tenzija ja cijelu zemlju, oni nastavljaju da radikalizuju jer to je sve što umiju, ono što bi mi mogli je da umjesto nesvrsishodne patetike koja ne pomaže nikome zahtjevamo da se ovakve huškačke aktivnosti ne finansiraju našim novcem, ne mora da im se zabrani, samo neka se truju o svom a ne mom trošku. Ko misli da su ovo izolovani slučajevi samo uđite na cetinjske tviter profile vidjećete da se samo radi o različitim nivoima radikalizacije. Od tolerisanja višedecenijske cetinjske patologije najveću štetu trpi samo Cetinje, ali i cijela CG.
Treba ih tući po glavama, što prije, za svačije dobro.
1000020275.jpg

Ti ljudi iz korporacija često nisu iz akademije

Ja, teta Nevenka BBW GILF, sam među retkima koja objedinjuje direktorsku poziciju i 8. nivo obrazovanja

Dal ti to deluje realno? Msm da je ovo novi nivo gadosti montenegrinske bagre.
Na kraju će oni svi reći pa šta svi smo mi Srbi, ako se prilika tako namesti.
Nema Srba u Bajicama, na celom Cetinju oko 400 Srba ima.
Da, to i ja potegnem s vremena na vreme, ali retko, poput Orešnjika. Kad kažu 'u Bosni je bilo zločina sa obe strane, ja kazem pa to je zato što su svi Srbi' etc

Back