SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.324
Iirskog=romskog?Deluje kao da je ilirskog podrijetla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iirskog=romskog?Deluje kao da je ilirskog podrijetla
Sve ove vesti koje nalazim tvrde da je 7I onih četvoro povrijeđenih.
Katastrofa.
Sad sam slušao uživo ministra unutrašnjih poslova, tako da je 10.Sve ove vesti koje nalazim tvrde da je 7
Jbt on je na slobodi i dalje, tj nije u kući u kojoj su mislili da je
Vrv ekstremni liberal sa ctDa li je sigurno da je motiv pijanstvo i ljubomora, da nije neki međunarodni atentat
Nešto ispod 15 hiljada cijela opština.Cetinje ima 13k stanovnika, wtf
Krosover između romskog i slovenskog, tako nekakoIirskog=romskog?![]()
Jer tako nama je suđeno !Resjo sam da se u ovoj godini ozbiljno obracunam sa svim neprijateljima !
ne znam za ostaleJer tako nama je suđeno !
i normalno krivo je oruzjeI još veli direktor uprave policije, u kafani se atmosfera odvijala u najboljem toku (šta god to značilo), onda se nešto pijan sporečkao, otišao do kuće po oružje, vratio se u kafanu i tu ubio četvoro, i onda na tri lokacije sve ovo ostalo.
Možda bi ih ubio na šake nznm brti normalno krivo je oruzje
jer da ga nije imao on to ne bi uradio
Koji je motiv uopće, ako ga i ima? Tj mogu da razumem eventualni motiv ovih ubojstava u kafani, ali što pobi sve one ljude nakon toga. Verovatno ga je do tada već zahvatio delirijum tremens pa i nije znao šta radi.I još veli direktor uprave policije, u kafani se atmosfera odvijala u najboljem toku (šta god to značilo), onda se nešto pijan sporečkao, otišao do kuće po oružje, vratio se u kafanu i tu ubio četvoro, i onda na tri lokacije sve ovo ostalo.
Prvo da ga nađu i uhvate, pa da vidimo hoće li se šta saznati.Koji je motiv uopće, ako ga i ima? Tj mogu da razumem eventualni motiv ovih ubojstava u kafani, ali što pobi sve one ljude nakon toga. Verovatno ga je do tada već zahvatio delirijum tremens pa i nije znao šta radi.
Možda je preterao sa tompsonom za jedan dan pa ga ponelo .Koji je motiv uopće, ako ga i ima? Tj mogu da razumem eventualni motiv ovih ubojstava u kafani, ali što pobi sve one ljude nakon toga. Verovatno ga je do tada već zahvatio delirijum tremens pa i nije znao šta radi.
Preteram i ja pa ne ubijam ljude okolo!Možda je preterao sa tompsonom za jedan dan pa ga ponelo .
I kod mene ovde u hood-u sinoć neka urlanja pretnjeKoji je motiv uopće, ako ga i ima? Tj mogu da razumem eventualni motiv ovih ubojstava u kafani, ali što pobi sve one ljude nakon toga. Verovatno ga je do tada već zahvatio delirijum tremens pa i nije znao šta radi.
"Ima li čega jezivijeg, od hale pune ljudi, koji Nemaju pištolj." - Erran Moradi normalno krivo je oruzje
jer da ga nije imao on to ne bi uradio
U prazničnim noćima raspoloženje se pojača, veseli budu još veseliji, psihotični psihotičnijiI kod mene ovde u hood-u sinoć neka urlanja pretnje
Čitam na 45 lokacija morala da interveniše murija zbog pijanih tuča i sl.
Moj gaydar za piće je veoma slab tj. na nuliU prazničnim noćima raspoloženje se pojača, veseli budu još veseliji, psihotični psihotičniji