adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.266
Roditeljstvo je pravo ali i obaveza. Ne treba svako da se upušta u tu avanturu.dobro to nije dobra ideja ali ......da li ...evo ne znam kako da postavim pitanje a da zvučim normalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Roditeljstvo je pravo ali i obaveza. Ne treba svako da se upušta u tu avanturu.dobro to nije dobra ideja ali ......da li ...evo ne znam kako da postavim pitanje a da zvučim normalno
Pa vratio se taj ili ta šta god da jeMislim da je slom Križarice počeo kad su trajno banovali Džeg a ostavili Tihoa.

S tim što je Dž bar zadužio civilizaciju dobrim forama, dok je Tixi glup i zao, kao i June npr.Pa i Džeg je. Njih dvojica su kao dve strane iste medalje.
Nije to toPa vratio se taj ili ta šta god da je![]()
Sklon sam da mislim da nije bio sam, ili da je na neki način podpomognut.Mali je kroz streljanu samo raspalio sajko element koji je bio u njemu, vjerojatno
Kada god je u Srbiji, to radi, a Vučić mu bukvalno pakovao robiju 2016.Može biti, nije da ne radi to![]()
U kom smislu?Sklon sam da mislim da nije bio sam, ili da je na neki način podpomognut.
Možda malo da joj se posvetiš nakon rođenja, šta znam."Kecmanovići osuđeni za masakr u Ribnikaru, izrečena presuda roditeljima dečaka ubice, ocu maksimalna kazna, evo koliko će robijati Miljana Kecmanović"
pa ti rodi bebu
Verovatno.Kada god je u Srbiji, to radi, a Vučić mu bukvalno pakovao robiju 2016.
Biće da je dobro naplatio taj oprost.
okRoditeljstvo je pravo ali i obaveza. Ne treba svako da se upušta u tu avanturu.
Džeg stvarno ima vrhunske fore ali ima i grozomorne kad se spomene IzrailjS tim što je Dž bar zadužio civilizaciju dobrim forama, dok je Tixi glup i zao, kao i June npr.
Misliš da se Kecmanovićka nije posvetila?Možda malo da joj se posvetiš nakon rođenja, šta znam.
Pa možda čak i onom najbukvalnijem, šta znam.U kom smislu?
Pa to, povedeš je do streljane, pa u lov, pa posle pečete vola i slMožda malo da joj se posvetiš nakon rođenja, šta znam.
Slažem se, podržavanje judeocida je nešto što mu ne treba toleriratDžeg stvarno ima vrhunske fore ali ima i grozomorne kad se spomene Izrailj
Ne bih izdvajao jednog roditelja, ali mi je prosto nemoguće da mali nije pokazivao nijedan znak psihopatije.Misliš da se Kecmanovićka nije posvetila?
kakva ti preciznost treba, uđeš u punu školu djaka i "ragada dagada", što bi rekao KristijanPa možda čak i onom najbukvalnijem, šta znam.
Mnogo je mali bio precizan za dete, pa sve i da je svetski prvak u gađanju.
Samo razmišljam na glas.
Što se toga tiče, veće su šanse da prsne ako je vegan.Pa to, povedeš je do streljane, pa u lov, pa posle pečete vola i sl
ne moras da palis vatru al kresi kresivo"Kecmanovići osuđeni za masakr u Ribnikaru, izrečena presuda roditeljima dečaka ubice, ocu maksimalna kazna, evo koliko će robijati Miljana Kecmanović"
pa ti rodi bebu
iz nečije perspektive vaše oprvdavanje genocida u Gazi takodje izgleda bolesnoSlažem se, podržavanje judeocida je nešto što mu ne treba tolerirat
Pa bio je prilično uvežban, a pošto je sajko, smirenost u takvim situacijama se podrazumeva. Mali je planirao mesecima, ušao u školu i sa u suštini male udaljenosti pobio osmoro ljudi.Pa možda čak i onom najbukvalnijem, šta znam.
Mnogo je mali bio precizan za dete, pa sve i da je svetski prvak u gađanju.
Samo razmišljam na glas.
puna skola djaka, ni od kuda vrata = analkakva ti preciznost treba, uđeš u punu školu djaka i "ragada dagada", što bi rekao Kristijan
Što bi rekao Dajman iz "nikog ja nijesam pravdao".iz nečije perspektive vaše oprvdavanje genocida u Gazi takodje izgleda bolesno
Vegani prsavaju na drugačije, složićemo se, po društvo mnogo manje štetne načineŠto se toga tiče, veće su šanse da prsne ako je vegan.
pa znaš kako svi mi imamo neke stavove koji su nekom bolesniŠto bi rekao Dajman iz "nikog ja nijesam pravdao"