adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.290
Jel znate da je kod mačaka lizanje znak dominacije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da je tako tebe bi spichio odavnoFabrički je skrpljen tako da se autonavigira isključivo ka civilnim avionima, privlače ga feromoni žena i nejači
Što ti ne vraćaš onu mačketinu u avatar?Jel znate da je kod mačaka lizanje znak dominacije
Ne liže mi se ovih danaŠto ti ne vraćaš onu mačketinu u avatar?
Tek sada vidim ovu provokaciju.
![]()

Bilo bi dobro da ima malo manje pigmenta.Gle kakva je , božica. Ja bi radio wrestling protivu nje a ti kako hoćeš, brat moi.![]()
hahaha, nepopravljiv si. E, pazi ovo. Poslednjih nedelju dana srećem in da hood više komada negre pantere. Prave, crne kao noć sa sitnim dredovima, not oversize. To je ekstra.Bilo bi dobro da ima malo manje pigmenta.
Nije bitno gdje si, ako si okružen dobrim ljudima. Tviter je užasno mjesto, ali ovo su fantastični ljudi.
Što vatrogasci
Momčino, kakav je novi nosferatu sa Skarsgard penivajsom?Nije bitno gdje si, ako si okružen dobrim ljudima. Tviter je užasno mjesto, ali ovo su fantastični ljudi.
Ovdje u HR je premijera za Novu godinu.Momčino, kakav je novi nosferatu sa Skarsgard penivajsom?
Nisam gledal, od svih horora najmanje su mi omiljeni oni o vampirima i zombijimaMomčino, kakav je novi nosferatu sa Skarsgard penivajsom?
Ne volim ni ja zombije, ali ima stvarno super iznimnih slučajeva.Nisam gledal, od svih horora najmanje su mi omiljeni oni o vampirima i zombijima
Dobih preporuku ali još nema torent a ti si filmofil pa reko da vidim.. Ja volim sve kad je dobro.Nisam gledal, od svih horora najmanje su mi omiljeni oni o vampirima i zombijima
Glumi kćer Džoni DepaOvdje u HR je premijera za Novu godinu.
Tu sam napisao kratki osvrt.
Pa pogledaću pošto je Egers kreator, a volim njegove uratke, ali Vampiri nisu moja šolja viskijaDobih preporuku ali još nema torent a ti si filmofil pa reko da vidim.. Ja volim sve kad je dobro.
On mi je isto sumnjiv, voli glumiti ciganluk, a i s Kusturicom je snimao.Glumi kćer Džoni Depa
Pa pogledaću pošto je Egers kreator, a volim njegove uratke, ali Vampiri nisu moja šolja viskija
On mi je isto sumnjiv, voli glumiti ciganluk, a i s Kusturicom je snimao.
Ček' malo, tko se ono od njih dvoje napucao psilocibinki pa se posrao u bračni krevet, da ovom drugom napakosti?
Gospođa supruga ili on?
![]()
Još da je tu rahmetli River feniks.gotivio sam ih kao adolescent, 28 days/weeks later, World War Z, Zombieland i takve distopijske priče, međutim godinama već me ne lože. Od horor tematike interesantni su mi sotonski rituali, natprirodno, dobri slešeri i slično.Ne volim ni ja zombije, ali ima stvarno super iznimnih slučajeva.
Ovo ću gledati:
Da, to je jedini horor (a možda i film) koji je ove godine dobio prelaznu ocenu kod mene.I za ovo dobih preporuku mada ima i kritika. Satanizam, ovo ono, većpoznata horor tema.
On mi je isto sumnjiv, voli glumiti ciganluk, a i s Kusturicom je snimao.
Ček' malo, tko se ono od njih dvoje napucao psilocibinki pa se posrao u bračni krevet, da ovom drugom napakosti?
Gospođa supruga ili on?
![]()