- Poruka
- 93.005
Ne@Straks92 je l' si ti uvaženi mod koji je obrisao moje "ne se*i", baš nas zanima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne@Straks92 je l' si ti uvaženi mod koji je obrisao moje "ne se*i", baš nas zanima![]()
Autuj se slobodno, bezbedan si ovde

Kuvar Sizif je, dovoljno sam upoznat s podforumom politika da mogu prepoznati moderatorski ručni rad.Sizif ili Straks, on je neautovani autošoven
Obrisala je Lagerta.Autuj se slobodno, bezbedan si ovde![]()
Bio bi bolji plot twist da je Sotončić, za Sizifa već znamo da je našKuvar Sizif je, dovoljno sam upoznat s podforumom politika da mogu prepoznati moderatorski ručni rad.
Did not expect thatObrisala je Lagerta.
plot twistDid not expect that
Da, uopšte mi nije bilo na radaru. To je pravi redatelj.plot twist
Vidiš da si se ogrešilaplot twist
Mislim da u Berlinu tako pričaju.Svaki put kad određeni dijalekatski govornici nemačkog kažu "gešište" ja pomislim na "m*da mi šište" @Jugoslav Čvarak
Jesi bio u Istočnoj Friziji, čula sam su tamo neonaciji dosta prisutniMislim da u Berlinu tako pričaju.
Ja sam bio u Donjoj Saskoj, tamo se govori dosta ispravno, jedino što stariji nekada znaju pričati Plattdeutsch, to je neki čudni mix nizozemskog i njemačkog.
Što se tiče ostalih, Švicarci su majstori za izmasakrirati njemački, tu Bavarci i Austrijanci ne mogu ni prismrditi.
Jesi bio u Istočnoj Friziji, čula sam su tamo neonaciji dosta prisutni

Mogla si da ubaciš onog Jugoslava sa AI teme, izgleda slično kao ovde
Mogla si da ubaciš onog Jugoslava sa AI teme, izgleda slično kao ovde
Poruka u temi "Evo kako me je nacrtao AI" https://forum.krstarica.com/threads/evo-kako-me-je-nacrtao-ai.1013684/post-49909691
Ova mi je favorit, zbog pogleda:Mogla si da ubaciš onog Jugoslava sa AI teme, izgleda slično kao ovde