- Poruka
- 86.601
ti aseksualni imaju samo takve fetise koje ni sami sebi ne zele da priznajuNaravno da se šalimo, zna se da je Nona aseksual
bitno je da ima seksa pa i u obliku aseksa
a kotebe ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti aseksualni imaju samo takve fetise koje ni sami sebi ne zele da priznajuNaravno da se šalimo, zna se da je Nona aseksual
To su privatna pitaljaa kotebe ?
ae bre reci, iz tame anonime to je skroz kezual pitanjeTo su privatna pitalja
Samo kad hoće da seksualno opšte s mnomeeti reko neko ?
znas kako svakako primi kompliment da takav stav ima solidan i dobarr odziv kod mene i ako smo na razlicitim stranama universaSamo kad hoće da seksualno opšte s mnome
Zašto?spicicemo jednu cigaricu na balkonu
nisi duhovit !Mislim jeste da duvan škodi biljkama ali više škodi preterano zalivanje.
Sad si me za srce ujeo. Sve ali da kažeš da nisam duhovit.nisi duhovit !
ja delim ovo misljenje
Džaba si se raspisao, Jugoslav je strejtja delim ovo misljenje
dakle mine, zice i snajperski timovi .
Ozbiljna suverena drzava sa integritetom ima granicne prelaze i samo tako se u nju ulazi i iz nje izlazi.
Takodje ozbiljna drzava stiti i cuva svoj suverenitet i teritorijalni integritet na dosledan nacin.
Na prvom mestu u ozbiljnoj drzavi je zdravlje i bezbednost njenih stanovnika.
nachi treba pomoci svakome ali ne pocenu sopstvene propasti
to nie lepo tako da kazes jer mi udara na muskost a ja kao ultradesni klerofasista i radikalni militantni nacionalista imam veliki ego a i sireDžaba si se raspisao, Jugoslav je strejt
Ovi "naši" koji učestvuju su zapravo minioni nosatog kulta štovatelja Belzebuba.