- Poruka
- 86.599
da ne zalazim u detalje zasto jesteTo nije rizik ****** hahahahah

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne zalazim u detalje zasto jesteTo nije rizik ****** hahahahah

Pa ne, nije i ne može biti. Časno je što nisi potkupljiv ali to nije jbn rizik. Rizik je kad rizikuješ da te bia pozove a to ti nikada nećeš smeti. Kao ni ja.da ne zalazim u detalje zasto jeste![]()
pa vrlo je rizik kad si deklarisan a takmicis se sa 10 podobnihPa ne, nije i ne može biti. Časno je što nisi potkupljiv ali to nije jbn rizik. Rizik je kad rizikuješ da te bia pozove a to ti nikada nećeš smeti. Kao ni ja.
Pa i meni je egzistencija bila ugrožena kad sam dala otkaz ali to je i dalje samo moj problem a ne rizik za širi cause zbog kog te zove bia. Znači, studentima i svima koji su njima inspirisani na otpor kapa dole i da ćutitepa vrlo je rizik kad si deklarisan a takmicis se sa 10 podobnih
a recimo zivis od toga
ti zamisljas to mnogo strasno i katastrofalnoPa i meni je egzistencija bila ugrožena kad sam dala otkaz ali to je i dalje samo moj problem a ne rizik za širi cause zbog kog te zove bia. Znači, studentima i svima koji su njima inspirisani na otpor kapa dole i da ćutite
i ovo je bas ruznoBezmudaši.
Eo brt smaram se..šta ti?sta ti radis severe zapade a i kako si brate mio
ja piem pitje i slusam mjuzu i razmisljam loma onako iz hobija dokucujem neka filozofska pitanjaEo brt smaram se..šta ti?
Sad planiram neki film da gledam neće san na oči
ima neka budisticka tvrdnja ako se ne varam da dusa privucena vizijom snosaja biva reinkarniranaZbilja mislim da o orgazmu treba više razmiljati, to će svakako biti korisno
Otkud ti znaš da nonu ne šteluju neki drugovi sa leve stranebolje nadji nekog da ti nasteluje zadnji trap
vidis da vuces ulevo
pa malo treba i sa desne da se izbalansiraOtkud ti znaš da nonu ne šteluju neki drugovi sa leve strane
Naravno da se šalimo, zna se da je Nona aseksualne sme je se dirati
kakva je, odma ce se naljuhtit
a ja se salim