момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.230
Kurs norvegiana pred spavanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kamarad, cvaj partizanen došli iz šuma.Znaš scenu iz Balkan Expresa, kad Bata komunnjara drži dve kubure uperene u neke zarobljenike i kaže "Koga bato?"
Mi u Mančesteru bismo rekli : autogol.Nemoj tako, pikax zna mnogo bolje od mene, poklapanja su slučajna u apsolutnoj istini.
Ma film sam po sebi smara, ne znam da l sam ga odgledao ikad, nego ta scena je antologija. On se bukvalno pojavi na par sekundi i izdominira.Kamarad, cvaj partizanen došli iz šuma.
Vidiš, mogao bih malo domaće da gledam. Opet. Ta scena mi se zagubila.
Đuričko: Miloše Obiliću oćemo li na žuraju? Wink wink
Ko će sada znati šta sam htela da kažemMi u Mančesteru bismo rekli : autogol.
E sad, nije do mene.

Moj deda je često imao običaj da kaže:Znaš kako kažemo mi iz Međimurja, Svak' je pićka ko ne voli Đurička!
Gledao, Glogovac je bio čudoMa film sam po sebi smara, ne znam da l sam ga odgledao ikad, nego ta scena je antologija. On se bukvalno pojavi na par sekundi i izdominira.
Meni je naš omiljeni film, od ovih skrajnutih honorable mentionsa - Hadersfild. To sam pogledao 50 puta.
Znao sam te njegove monologe napamet i dosta dobro mogao da ih izimitiramGledao, Glogovac je bio čudo
Nevezano za to što si ovo izmislila za potrebe tovarenja, sviđa mi seMoj deda je često imao običaj da kaže:
"Sve radi , samo nemoj da glumiš ko Đuričko. Kad te molim."
Jao, on mi je tolko smoren da...Moj omiljeni naš glumac je Tihomir Stanić. Obožavam njegov glas.
Eto vidiš. Nepodudarnosti u beskraj.Jao, on mi je tolko smoren da...
Dok god ujedinjeni u ljubavi oko mržnje prema Bikoviću, sve je u redu <3Eto vidiš. Nepodudarnosti u beskraj.
Tu jesmoDok god ujedinjeni u ljubavi oko mržnje prema Bikoviću, sve je u redu <3
Hajde da ovako završimo veče. Laku noć.Tu jesmo
Onaj za kraj je hevi skroz. Film nije za širu publiku.Znao sam te njegove monologe napamet i dosta dobro mogao da ih izimitiram
Jeste ali ima nešto arnautsko, gle mu facu.
Mamu mu bezobraznu, ovdje je bio mojih godina, a ja ga pratio kao klinac i to kao waaaauuuu.