Kafić Bife Doris

Ili iz ugla vašeg gledano, obratno jelte. O tome i govorim, kao neko ko misli da su US-EU-Isr ponudili najsrećniji model postojanja podržat ću njegov izvoz na svim meridijanima. Meni zato ide na živce rusjačko pozivanje na princip neotuđivosti granica i mahanje nekakvim normama (koje su i oni kršili brdo puta), kad svi znamo šta je posredi.
Ne ne, ja sam na početku ruske intervencije u Ukrajini rekao da ode Kosovo.
Jer ako može Kosovo može i pola Ukrajine, reče Putin a Tramp klimnu glavom.

Krv ti *****, ne mogu da stižem sve ovo!
Pogledajte prilog 1661420
I dalje ih podržavam u odnosu na ovog Bloba na aparatima, međutim nakon ovakvih komjentara...

Screenshot_20241026_200936_Chrome.jpg

Screenshot_20241111_101244_Chrome.jpg

... naš odnos više nikad neće bito isti etc

Nisu ti švabe baš neki severnjaci, primera radi više ližički Srbi vuku u tom pravci na koji se ti ložiš nego švabe.
Za tvoj ukus su vrv Danci dušu dali :lol:
Tačno, Nemci nikad nisu ni ulazili u top 5 izbor hiperborejskih naroda. Tu su na prvom mestu Šveđani, onda Danci, Finci, Norvežani i možda Islanderi, doduše ni Holandezi nisu za bacit.

4.5 leb te jeɓo :/

štoo? šta misliš da su svi filmovi sa visokim ocenama top? koliko sam ja filmova i sa nižom ocenom od četvorke pogledao koji su bili iznenadjenje

uostalom evo samo jedan od načina kako može da se poveća ocena na imdb

ostali načini su koja filmska kuća koliko plati - a skoro svi indijski filmovi uglavnom su im ocene preko sedmicu a više od pola njih su prenapucani...

štoo? šta misliš da su svi filmovi sa visokim ocenama top? koliko sam ja filmova i sa nižom ocenom od četvorke pogledao koji su bili iznenadjenje

uostalom evo samo jedan od načina kako može da se poveća ocena na imdb

ostali načini su koja filmska kuća koliko plati - a skoro svi indijski filmovi uglavnom su im ocene preko sedmicu a više od pola njih su prenapucani...
Slažem se, zezam se malo .

Da je sunce dobro s Merkura ne bismi silazili.

Šta je keče? Kako god. Naravno da nije isto da l nekog progoniš ako ti je trenutna prijetnja ili ako se nešto desilo pre 500 godina. Kao što rekoh, i to je nebitno, Hrvatska je želila demokratsko društvo pod patronatom Njemačke, a Srbija je vapila da postane ruski socijalistički drvno-prerađivački kombinat na čelu sa Slobom koji siluje sve ostale narode. To je dovoljno da u mojoj glavi Hrvatska ima pravo na ono što je uradila, jer... manje bola etc.
Manje bola za koga?
Pa nisu ni sebi napravili uslugu, Slavonija pusta, a isto se sad dešava i u drugim krajevima.

Ta priča kako nije mogla demokratija bez etničkog čišćenja je najustaškija priča ikada.
Ovo je tačno, ali i to ima veze sa identifikacijom i anticipiranjem šta bi za ovaj svet moglo na duže staze da bude bolje rešenje - nešto što je ispostava Rusije (Srbija) ili Amerike (Izrael). Uvedite i vi gej brakove, podignite ekonomiju i budite država odgovorna spram svojim građana pa se niko neće bunit ako napravite i koji genocidčić.
Aoo, uvijek li su gej brakovi ispred ekonomije, pa onda genocid tek na trećem mjestu.

Back