adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.363
Lol, al mu šuknuNe znam, trenutno me ne zanima RS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lol, al mu šuknuNe znam, trenutno me ne zanima RS.
Pa da, poluđeli autošovenOnaj lekar?
Sladak je veomakad smo kod tih bolesnih likova, onaj Luiđi što je smaknuo lika iz osiguranja mi stalno iskače i nine normalno koliku podršku ima
ja se u suštini zalažem za reujedinjenje RS u Srbije, ali trenutno sam u raspoloženju da mi ne bi bilo žao ni da se Srbija raspadne, ali zaista istinskiLol, al mu šuknu
Ja nikad ne bih gazio lijepu njemačku bijelu rasu, to su moji Bogovi, kao onim domoricima iz J. Amerike.Pa da, poluđeli autošoven![]()
Ovaj post zaslužuje jedno 4 reakcijeja se u suštini zalažem za reujedinjenje RS u Srbije, ali trenutno sam u raspoloženju da mi ne bi bilo žao ni da se Srbija raspadne, ali zaista istinski
iskreno, neobično intenzivno me je pogodilo ono oko nadstrešnice,Ovaj post zaslužuje jedno 4 reakcije
Na krajuće im to i doć glave, Danica D(J)B je zadnja linija odbrane, i ona ih napuštaiskreno, neobično intenzivno me je pogodilo ono oko nadstrešnice,
nisam to videla....... tako da, ovo sam samo našla na njenom profiluNa krajuće im to i doć glave, Danica D(J)B je zadnja linija odbrane, i ona ih napušta
Jesi vidio prije neki dan kako mi je Kapetan Mark pokušao smijestiti ban zbog toga što sam osuo drvlje i kamenje po Izraelu i KSA, pa sam Saudijce nazvao tamnoputim šakalima?Tvoje i moje mišljenje o njima zapanjujuće se mečuju.
Na skali najodurnijih naroda, pored srbijanskog koji je ubedljivo na mestu br. 1 gde god se nalazio, svakako su i naše brojne komšije (Albanci, Bugari, Bošnjaci od rata u Gazi etc)

Kada pogledaju kroz prozor, smore se kao dupe.Cilj je to i to, što ne znači da smo ga postigli, ali složićeš je da ne postoji parametar po kojem su ljudi u Finskoj nesrećniji od ljudi u Srbiji. Pogledaš statistiku broja ljudi koji želi da napusti zemlju i dovoljno ti je.
Pa onda će i proganjanje keče preko Prokletija biti završni čin (lijepo si ovdje odradio upgrade na didino konačno rešenje).Patetic. Oluja je završni čin, kao što je i Drezden završni čin. Međutim, pošto vi ne razmišljate drugačije od Hutsija ('dobro je kad mi njih ubijamo i silujemo, loše kad oni nas') onda je teško shvatiti i udeo sopstvene krivice u svemu.
nisam to videla....... tako da, ovo sam samo našla na njenom profiluPogledajte prilog 1661402
Zato dobar državnik ne želi ulazak u EU dok se pritisak sa obje strane ne izjednači.Istina je i da će svi da zapale sutra odavde dana nakon što uđemo, kako cinici kažu, ali za mene je to još lepša vest nego sam ulazak.
Pa to ti je ovaj Zulu pleme princip kojeg pokušavam da (bezuspešno) raščlanim Ligamentu.Jesi vidio prije neki dan kako mi je Kapetan Mark pokušao smijestiti ban zbog toga što sam osuo drvlje i kamenje po Izraelu i KSA, pa sam Saudijce nazvao tamnoputim šakalima?
Čovjek koji obične Bošnjake ne može smisliti proziva mene za islamofobiju, mislio sam da ne vidim dobro.
![]()
nešto mislim da joj neće odgovarati kao Ani Štajdohar iako je Daničica verovatno još više na budžetuPogledajte prilog 1661406
Zanemarimo ove odvratne slogane, valjda ovo šifrovanim jezikom znači podršku etc
Šta su lunulasti oboci???nisam to videla....... tako da, ovo sam samo našla na njenom profiluPogledajte prilog 1661402
Samo se ja borim za mominu dušu, eno počeo je da šeruje popadije, to čak ni ja ne radim.Mene mrzi da pišem
Da je sunce dobro s Merkura ne bismi silazili.Kada pogledaju kroz prozor, smore se kao dupe.
Sunce ne znaju da nacrtaju dok ne krenu u srednju školu.
Šta je keče? Kako god. Naravno da nije isto da l nekog progoniš ako ti je trenutna prijetnja ili ako se nešto desilo pre 500 godina. Kao što rekoh, i to je nebitno, Hrvatska je želila demokratsko društvo pod patronatom Njemačke, a Srbija je vapila da postane ruski socijalistički drvno-prerađivački kombinat na čelu sa Slobom koji siluje sve ostale narode. To je dovoljno da u mojoj glavi Hrvatska ima pravo na ono što je uradila, jer... manje bola etc.Pa onda će i proganjanje keče preko Prokletija biti završni čin (lijepo si ovdje odradio upgrade na didino konačno rešenje).
Pretpostavljam da ćeš sada uvesti vremensko ograničenje, alou, ne može završni čin posle 500 godina, može samo za 1995-1991=4 godine.
Ovo je tačno, ali i to ima veze sa identifikacijom i anticipiranjem šta bi za ovaj svet moglo na duže staze da bude bolje rešenje - nešto što je ispostava Rusije (Srbija) ili Amerike (Izrael). Uvedite i vi gej brakove, podignite ekonomiju i budite država odgovorna spram svojim građana pa se niko neće bunit ako napravite i koji genocidčić.Tvoj princip je jednostavan, sve što ide na štetu Srba je dozvoljeno, plus/minus situacija sa Izraelom.
Na taj način možeš biti za samoopredeljenje šiptanzi, dok sa druge strane pogibe za suverenitet BiH.
Za Albance ideš do šta ste vi nama radili 1912. full stop (ne valja ići ni par godina unazad, može biti da naletiš na neke obezglavljene Srbe, pa sve tako do boja na Kosovu), dok u Gazi vidiš samo Mikija Manojlovića rokaj, samo rokaj.
Krv ti *****, ne mogu da stižem sve ovo!Bošnjaci od rata u Gazi etc
Možda je naslutila da se ruši SNS kula, kao i nepogrešiva intuicija Kusturice. On je uvek na liniji sa režimom, a sad se prvi put uzjogunio oko litijuma.nešto mislim da joj neće odgovarati kao Ani Štajdohar iako je Daničica verovatno još više na budžetu
Plus i nas nekako da ubacite u priču pls imamo moreIma smisla, mada moramo da osiguramo barem opstanak Rs.
Kao narodu to nam treba biti prioritet, jer to je najzdravije tkivo srpskoga naroda u svakom smislu.