Kafić Bife Doris

Na krajuće im to i doć glave, Danica D(J)B je zadnja linija odbrane, i ona ih napušta
nisam to videla....... tako da, ovo sam samo našla na njenom profilu
Screenshot_20241223-123608-176.png

Tvoje i moje mišljenje o njima zapanjujuće se mečuju.

Na skali najodurnijih naroda, pored srbijanskog koji je ubedljivo na mestu br. 1 gde god se nalazio, svakako su i naše brojne komšije (Albanci, Bugari, Bošnjaci od rata u Gazi etc)
Jesi vidio prije neki dan kako mi je Kapetan Mark pokušao smijestiti ban zbog toga što sam osuo drvlje i kamenje po Izraelu i KSA, pa sam Saudijce nazvao tamnoputim šakalima?

🤣

Čovjek koji obične Bošnjake ne može smisliti proziva mene za islamofobiju, mislio sam da ne vidim dobro.

:rotf:

Cilj je to i to, što ne znači da smo ga postigli, ali složićeš je da ne postoji parametar po kojem su ljudi u Finskoj nesrećniji od ljudi u Srbiji. Pogledaš statistiku broja ljudi koji želi da napusti zemlju i dovoljno ti je.
Kada pogledaju kroz prozor, smore se kao dupe.
Sunce ne znaju da nacrtaju dok ne krenu u srednju školu.
Patetic. Oluja je završni čin, kao što je i Drezden završni čin. Međutim, pošto vi ne razmišljate drugačije od Hutsija ('dobro je kad mi njih ubijamo i silujemo, loše kad oni nas') onda je teško shvatiti i udeo sopstvene krivice u svemu.
Pa onda će i proganjanje keče preko Prokletija biti završni čin (lijepo si ovdje odradio upgrade na didino konačno rešenje).
Pretpostavljam da ćeš sada uvesti vremensko ograničenje, alou, ne može završni čin posle 500 godina, može samo za 1995-1991=4 godine.

Tvoj princip je jednostavan, sve što ide na štetu Srba je dozvoljeno, plus/minus situacija sa Izraelom.
Na taj način možeš biti za samoopredeljenje šiptanzi, dok sa druge strane pogibe za suverenitet BiH.
Za Albance ideš do šta ste vi nama radili 1912. full stop (ne valja ići ni par godina unazad, može biti da naletiš na neke obezglavljene Srbe, pa sve tako do boja na Kosovu), dok u Gazi vidiš samo Mikija Manojlovića rokaj, samo rokaj.

Jesi vidio prije neki dan kako mi je Kapetan Mark pokušao smijestiti ban zbog toga što sam osuo drvlje i kamenje po Izraelu i KSA, pa sam Saudijce nazvao tamnoputim šakalima?

🤣

Čovjek koji obične Bošnjake ne može smisliti proziva mene za islamofobiju, mislio sam da ne vidim dobro.

:rotf:
Pa to ti je ovaj Zulu pleme princip kojeg pokušavam da (bezuspešno) raščlanim Ligamentu.

Kada pogledaju kroz prozor, smore se kao dupe.
Sunce ne znaju da nacrtaju dok ne krenu u srednju školu.
Da je sunce dobro s Merkura ne bismi silazili.
Pa onda će i proganjanje keče preko Prokletija biti završni čin (lijepo si ovdje odradio upgrade na didino konačno rešenje).
Pretpostavljam da ćeš sada uvesti vremensko ograničenje, alou, ne može završni čin posle 500 godina, može samo za 1995-1991=4 godine.
Šta je keče? Kako god. Naravno da nije isto da l nekog progoniš ako ti je trenutna prijetnja ili ako se nešto desilo pre 500 godina. Kao što rekoh, i to je nebitno, Hrvatska je želila demokratsko društvo pod patronatom Njemačke, a Srbija je vapila da postane ruski socijalistički drvno-prerađivački kombinat na čelu sa Slobom koji siluje sve ostale narode. To je dovoljno da u mojoj glavi Hrvatska ima pravo na ono što je uradila, jer... manje bola etc.
Tvoj princip je jednostavan, sve što ide na štetu Srba je dozvoljeno, plus/minus situacija sa Izraelom.
Na taj način možeš biti za samoopredeljenje šiptanzi, dok sa druge strane pogibe za suverenitet BiH.
Za Albance ideš do šta ste vi nama radili 1912. full stop (ne valja ići ni par godina unazad, može biti da naletiš na neke obezglavljene Srbe, pa sve tako do boja na Kosovu), dok u Gazi vidiš samo Mikija Manojlovića rokaj, samo rokaj.
Ovo je tačno, ali i to ima veze sa identifikacijom i anticipiranjem šta bi za ovaj svet moglo na duže staze da bude bolje rešenje - nešto što je ispostava Rusije (Srbija) ili Amerike (Izrael). Uvedite i vi gej brakove, podignite ekonomiju i budite država odgovorna spram svojim građana pa se niko neće bunit ako napravite i koji genocidčić.

Back