Kafić Bife Doris

Daleko bilo, da nam EU i NATO ponude oslobođenje Kosova, iznenadio bi se kojom bi se brzinom odrekao majčice Rusije i najbrojnijeg naroda.

Tu smo ti isti, samo gledamo šta je najbolje tj. najgore za Srbe.
Could not agree more. Složili smo se da moja i tvoja vezanost za NATO/other imaju veze isključivo sa principima. Tvoj princip - ništa osim Srba na cilom Balkanu i kukanje kad se dobije po nosu, a moj - sigurna Republika Mojasoba.

Could not agree more. Složili smo se da moja i tvoja vezanost za NATO/other imaju veze isključivo sa principima. Tvoj princip - ništa osim Srba na cilom Balkanu i kukanje kad se dobije po nosu, a moj - sigurna Republika Mojasoba.
Niko ne tvrdi da su samo Srbi na Balkanu, al' obzirom da svi imaju pravi da se ujedine, a svaki put su bili na gubitničkoj strani, ne vidim razlog zašto to ne bi mogli i Srbi.

Sve je ok kada se svi drže matične kuće a ne šire se metastatski po tuđim kućama.
Očigledno da nije tako lako odrediti šta je matična kuća, jer će se Srbi pozivat na povesno-kulturološki princip kad je Kosovo u pitanju (tu smo bili pre 1000 godina, tu je naša kulturna baščina, dakle to je naše), a na etničko-većinski (čije su ovce njegova i livada) kad je u pitanju Vojvodina ili šta god.

Očigledno da nije tako lako odrediti šta je matična kuća, jer će se Srbi pozivat na povesno-kulturološki princip kad je Kosovo u pitanju (tu smo bili pre 1000 godina, tu je naša kulturna baščina, dakle to je naše), a na etničko-većinski (čije su ovce njegova i livada) kad je u pitanju Vojvodina ili šta god.
Koji je tvoj princip?
Jer u oba slučaja Srbi imaju nešto da dobiju, da ti želiš da Srbi u svakom slučaju izgube?

Imali smo utvrđeno pravilo da se granice država poštuju, ali jbg, niste htjeli tako i sad imamo slučaj da se po drugi (ili što bi vi rekli, prvi) put od ww2 jedna evropska prestonica nemilosrdno bombarduje.

Koji je tvoj princip?
Jer u oba slučaja Srbi imaju nešto da dobiju, da ti želiš da Srbi u svakom slučaju izgube?

Imali smo utvrđeno pravilo da se granice država poštuju, ali jbg, niste htjeli tako i sad imamo slučaj da se po drugi (ili što bi vi rekli, prvi) put od ww2 jedna evropska prestonica nemilosrdno bombarduje.
Moj princip, jedini u koji verujem, je minimizacija bola i maksimizacija zadovoljstva. Verujem da se sve može svesti na biologiju, a da u ovom momentu Srbija stoji na strani koja kako sebi tako i drugima nanosi više boli nego sreće, takoreći na pogrešnom je koloseku pa su joj sve stanice pogrešne.

Širenje Srbije znači i širenje tog principa, konzervativne, zadrigle, anahrone, sujeverne ideologije, od koje pate pre svega njeni stanovnici, a onda i okoliš ( višestruki reizbora Vučića na izborima je dokaz da nismo u stanju da odlučimo šta je najbolje za nas i da smo totalno izgubili Kompas)

Back