peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.076
+ znaš gdje su vitalni organi.Ja sam snajperista, ne odajem položaj.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+ znaš gdje su vitalni organi.Ja sam snajperista, ne odajem položaj.![]()
To je upravo onaj opozicioni problem, vezivanje za negaciju nečega.Nebitno je koja trenutno ima veći uticaj nego za koju ti priželjkuješ da ga ima
Could not agree more. Složili smo se da moja i tvoja vezanost za NATO/other imaju veze isključivo sa principima. Tvoj princip - ništa osim Srba na cilom Balkanu i kukanje kad se dobije po nosu, a moj - sigurna Republika Mojasoba.Daleko bilo, da nam EU i NATO ponude oslobođenje Kosova, iznenadio bi se kojom bi se brzinom odrekao majčice Rusije i najbrojnijeg naroda.
Tu smo ti isti, samo gledamo šta je najbolje tj. najgore za Srbe.
Verovati i znati nije isto.Pošto ne vjeruješ da ima nešto više, od tebe bih očekivao malo više zahvalnosti što sam/smo ti pomogli.
nekom je život majka+ znaš gdje su vitalni organi.
Niko ne tvrdi da su samo Srbi na Balkanu, al' obzirom da svi imaju pravi da se ujedine, a svaki put su bili na gubitničkoj strani, ne vidim razlog zašto to ne bi mogli i Srbi.Could not agree more. Složili smo se da moja i tvoja vezanost za NATO/other imaju veze isključivo sa principima. Tvoj princip - ništa osim Srba na cilom Balkanu i kukanje kad se dobije po nosu, a moj - sigurna Republika Mojasoba.
Što kaže moja mentorica mizandrije Jeca Rizn "od silnih gašenje požara nema se ni vremena za pravljenje konstruktivnih manifesta"To je upravo onaj opozicioni problem, vezivanje za negaciju nečega.
Kada toga više nema...vilica do poda, tup pogled i šta sad.
Ok, imaju pravu i AlbanciNiko ne tvrdi da su samo Srbi na Balkanu, al' obzirom da svi imaju pravi da se ujedine, a svaki put su bili na gubitničkoj strani, ne vidim razlog zašto to ne bi mogli i Srbi.
Sve je ok kada se svi drže matične kuće a ne šire se metastatski po tuđim kućama.Ok, imaju pravu i Albanci
Onda isto ono, samo stavi čak i znaš umjesto vjeruješ.Verovati i znati nije isto.
mislim na teritorijuSve je ok kada se svi drže matične kuće a ne šire se metastatski po tuđim kućama.
Složili smo se ako je princip da i ne za nove logore za srpsku dicu.Could not agree more. Složili smo se da moja i tvoja vezanost za NATO/other imaju veze isključivo sa principima. Tvoj princip - ništa osim Srba na cilom Balkanu i kukanje kad se dobije po nosu, a moj - sigurna Republika Mojasoba.
Očigledno da nije tako lako odrediti šta je matična kuća, jer će se Srbi pozivat na povesno-kulturološki princip kad je Kosovo u pitanju (tu smo bili pre 1000 godina, tu je naša kulturna baščina, dakle to je naše), a na etničko-većinski (čije su ovce njegova i livada) kad je u pitanju Vojvodina ili šta god.Sve je ok kada se svi drže matične kuće a ne šire se metastatski po tuđim kućama.
Loš izgovor za prikrivanje neznanja.Što kaže moja mentorica mizandrije Jeca Rizn "od silnih gašenje požara nema se ni vremena za pravljenje konstruktivnih manifesta"
Oni ga i koriste, ne?Ok, imaju pravu i Albanci
Oni su stekli to pravo kako? Tako što su uvek bili na kontra strani?Ok, imaju pravu i Albanci

Koji je tvoj princip?Očigledno da nije tako lako odrediti šta je matična kuća, jer će se Srbi pozivat na povesno-kulturološki princip kad je Kosovo u pitanju (tu smo bili pre 1000 godina, tu je naša kulturna baščina, dakle to je naše), a na etničko-većinski (čije su ovce njegova i livada) kad je u pitanju Vojvodina ili šta god.
Ako si pritisnut u kut nemaš mnogo vremena za razmišljanje o dobrim idejama, gledaš kako da se iskobeljaš. To ti je kao ona Maslovljeva piramida potreba.Loš izgovor za prikrivanje neznanja.
Dobro ideja je u ovoj analogiji kao kiša.
Nezaustavljivo gasi požare sama od sebe.
Niko ne sputava Albance da rade šta žele u Albaniji.Sve je ok kada se svi drže matične kuće a ne šire se metastatski po tuđim kućama.
Koriste ga koliko mogu, ali je fora da bi ga i Srbi koristili da mogu, tj da su im okolnosti naklonjene. Nemam ništa protiv, samo nemoj želju za posedovanjem da kamufliraš u nešto što nije.Oni ga i koriste, ne?
A jes, znamo kako je Kosovo oslobađala 1912., a znamo i šta je radila tokom 80ih, 90ih XX vijeka.l etcOni su stekli to pravo kako? Tako što su uvek bili na kontra strani?
Srpska vojska oslobodila albaniju. Albanci su poraženi do nogu na KiM, samo zapadne sile su isforsirale primirje i posle kapitulaciju Srba.
A, zašto Srbi ne mogu? Smatraš da je to pravedno? Ne, nije.Koriste ga koliko mogu, ali je fora da bi ga i Srbi koristili da mogu, tj da su im okolnosti naklonjene. Nemam ništa protiv, samo nemoj želju za posedovanjem da kamufliraš u nešto što nije.
Znamo i šta su šipci radili.A jes, znamo kako je Kosovo oslobađala 1912., a znamo i šta je radila tokom 80ih, 90ih XX vijeka.l etc
Moj princip, jedini u koji verujem, je minimizacija bola i maksimizacija zadovoljstva. Verujem da se sve može svesti na biologiju, a da u ovom momentu Srbija stoji na strani koja kako sebi tako i drugima nanosi više boli nego sreće, takoreći na pogrešnom je koloseku pa su joj sve stanice pogrešne.Koji je tvoj princip?
Jer u oba slučaja Srbi imaju nešto da dobiju, da ti želiš da Srbi u svakom slučaju izgube?
Imali smo utvrđeno pravilo da se granice država poštuju, ali jbg, niste htjeli tako i sad imamo slučaj da se po drugi (ili što bi vi rekli, prvi) put od ww2 jedna evropska prestonica nemilosrdno bombarduje.