- Poruka
- 85.826
sablja ti sijala
kompas ti se veselio
kompas ti se veselio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tražim neke nove fotke na temi, još nisam naišao.dje si rode <3
612 meleona, hej!Nije njegovo da priznaje, on bolje da prizna da je lopov.
Pa buvkalno se ne zna ko bolje ispunjava diktate sa strane, jedino što Vučić ima milion dijagnoza pa je to sad već uveliko prebacio i na narod.Nego, mislite li vi da je slučajnost što su karikature na obe strane?
Da opozicija bude takvo gomno da vlast ( ovakav horor) ne može da padne ni za 10 godina.
Momci k'o jabuke.
Govoriš o ispunjavanju diktata kao o negativnoj stvari, ali koji je to diktat Vučić ispunioPa buvkalno se ne zna ko bolje ispunjava diktate sa strane, jedino što Vučić ima milion dijagnoza pa je to sad već uveliko prebacio i na narod.
Daj šiptarima na Kosovu što više državnosti - dao.Govoriš o ispunjavanju diktata kao o negativnoj stvari, ali koji je to diktat Vučić ispunio
Tu je i gospodin Hil.Vučić stigao na otvaranje Moravskog koridora. Otvaranju prisustvuju i premijer Miloš Vučević i američki ambasador Kristofer Hil.
Samo poslednje je tačno (možda i za Mila, to je znam, nisam pratio), i to je bukvalno jedina pozitivna stavka njegove vladavine i ono čime nekako uspeva da je produži. Nit je (pro)dao Jadar, nit je Ruse sankcionisao, niti je priznao Kosovo, sve on kao nešto pokušava, ali se ništa ne dešava. Tako da, mnogo je više razloga za bes u autošovenskim redovima nego četničkim.Daj šiptarima na Kosovu što više državnosti - dao.
Daj litijum - pokušava.
Ne treba zaboraviti ni bonus, pomogni Milu 2016, uoči ulaska u NATO - pomogao.
Daj oružje za koga već - ok.
Da mu je neko sa strane tražio da podigne standard građana na 1500 evrića prosječna plata, on bi i to završio, nego *******, niko se nije sjetio to da traži.
Ti tradicionalno ne vidiš dalje od svog nosa, pa misliš da je raspad Jugoslavije počeo 1991. godine.Samo poslednje je tačno (možda i za Mila, to je znam, nisam pratio), i to je bukvalno jedina pozitivna stavka njegove vladavine i ono čime nekako uspeva da je produži. Nit je (pro)dao Jadar, nit je Ruse sankcionisao, niti je priznao Kosovo, sve on kao nešto pokušava, ali se ništa ne dešava. Tako da, mnogo je više razloga za bes u autošovenskim redovima nego četničkim.
Mislim da svi prilikom čitanja tvojih postova uzimamo ustaški predznak, pa nema potrebe da dodatno pojašnjavaš.Izgleda kao da ga branim, ali ovo su sve negativne stavke
Ako ti ništa od ovoga nije dovoljno, evo ti krucijalni dokaz: koga ja (a i moje Ujke generalno) podržavam, tj protiv koga sam? Pa nećemo valjda i ti i ja uzimat crne(košuljaške) figurice majku muTi tradicionalno ne vidiš dalje od svog nosa, pa misliš da je raspad Jugoslavije počeo 1991. godine.
Ima ovde i gospode padobranaca, poput gospodina Herere ili onog što je uleteo u sred rasprave. Nikad nije na izmet objasniti s vremena na vreme šta i kako, folou šer subskrajb etcMislim da svi prilikom čitanja tvojih postova uzimamo ustaški predznak, pa nema potrebe da dodatno pojašnjavaš.
Evo vidjećemo, ovi protesti su politički potpuno neispraćeni.Ako ti ništa od ovoga nije dovoljno, evo ti krucijalni dokaz: koga ja (a i moje Ujke generalno) podržavam, tj protiv koga sam? Pa nećemo valjda i ti i ja uzimat crne(košuljaške) figurice majku mu
Opet uskraćuješ ljudima mogućnost da sami zaključe koliko je sati.Ima ovde i gospode padobranaca, poput gospodina Herere ili onog što je uleteo u sred rasprave. Nikad nije na izmet objasniti s vremena na vreme šta i kako, folou šer subskrajb etc
Tako prolazi sve što je predmet i mojih i tvojih simpatija.
Nemoguće je razmišljati o ideologijama, pogotovo u malim zemljama, a osobito nakon pada socijalizma, u našem slučaju nakon 2000. Cela ideja je da ćemo mi brže, jače i bolje otvarati poglavlja nego vi, a pod okriljem neoliberalnog uzusa koji je jedini moguć. Zato mislim da je besmisleno radovati se revoluciji ako dolaziš iz redova nacional-socijalističkih partija i pitanje Kosove ti je prvo na dnevnom redu - prosto, to nije deo rasprave.Evo vidjećemo, ovi protesti su politički potpuno neispraćeni.
Okreni obrni, kada padne Vučić, neko mora da preuzme.
Kada je Milošević pao, imao si Đinđića, Koštunicu, pa i jednog Vuka Draškovića (koji se tada epski zajebao, ali ok) sa svojim strankama koje su imale ideologiju, ali i ljude koji su u to vjerovali.
Sami nazivi opozicionih stranaka su da se usereš: stranka imenice i imenice, dosta je bilo, pokret ljut sam kao ris, pokret ja sam iz Beograda, građanski usklik ovako više ne može i sl.