SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
U pravu si, nije gomno, mnogo je gore od toga, ali reko da ne komplikujem.Pa nije opozicija gomno nego narod, al to je sad druga priča
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si, nije gomno, mnogo je gore od toga, ali reko da ne komplikujem.Pa nije opozicija gomno nego narod, al to je sad druga priča
Što jedna reče - rundovRadovan zaista ima potencijal i dovoljno maljavo telo da zadovolji prosečnu srpsku tetku odnosno najbrojnije glasačko telo. Ali ga nešto nema nigde, da.
ne ozbiljno, ja sam sigma a možda čak i betaGde je lule da izvuče alfu iz tebe
Sve lažeshne ozbiljno, ja sam sigma a možda čak i beta
Danima imam ovaj skrinsot kao reaction meme i nikako da ispadne prilika da ga upotrebim. Do sad.Hahaha
Može im se zamerati samo to što i dalje nisu shvatili sa kakvim narodom raspolažu i kome se obraćaju, ali jbgU pravu si, nije gomno, mnogo je gore od toga, ali reko da ne komplikujem.
Ona otišla kada sam ja došao.Da, nema Luleta ponovo, smeši nam se novi slučaj Kjax
Oldboy?E, jel može neki film( ili serija)..?
Ako si gledao shutter island, taj neki fazon, nešto dobro da drži pažnju?
Može im se zameriti mnogo toga.Može im se zamerati samo to što i dalje nisu shvatili sa kakvim narodom raspolažu i kome se obraćaju, ali jbg
Moja maćka bi bila super vladar, ima taj pogled da se userešja bih stavila na vlast kozu i zavezala je da mekeće, bila bi korisnija od Vučića i Čobanu
Ima Boga!Kad smo kod govana, danas ti ugazim u jedno ispred spomenute alma materine. Literally.
da ima boga ti bi se valjao u gov**** zbog rasizmaIma Boga!
Da nisi rušila srpskog Isusa, ništa od toga ti se ne bi dogodilo!
![]()
Izgleda dobarOldboy?

Hahahaha nisam, ali video sam sličnu mačku, možda je čak i ovaOvo si sigurno video:
Pogledajte prilog 1661106
Kao dve različite vrste humanoida, student uspravljeni homosapiens sapiens, a ovaj batinaš neki homoerektus u postajanjuTreba da stavimo ovog studenta, ne mora ništa da radi samo neka bude ovako nadrndan. Baš je hot.
Pogledajte prilog 1661105