SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
Radi šta želiš.Dudlaš,m?
Samo kažem, bilo bi veličanstveno videti pametnu mladost na ulicama bez bagre koja svojim postojanjem unižava sve što vredi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi šta želiš.Dudlaš,m?
mislim da smo konačno došli do "Car je go faze" endajlajkit.
Mi milenijali smo scaredy cats ali ajde, valjda je vreme da i mi uzgojimo kičmumislim da smo konačno došli do "Car je go faze" endajlajkit.
Netko će morari preuzeti kormilo kad se dođe na vlast, a to ne može Vanja Reković nego prekaljeni jastrebovi poput Marinike i Đide etcDoduše ne pratim pomno, možda su se studenti i ogradili od ovih spodoba.
Ja msm da bi u Đilasovom slučaju bilo 2 miliona na ulicama u roku od 15 do mesec dana.Netko će morari preuzeti kormilo kad se dođe na vlast, a to ne može Vanja Reković nego prekaljeni jastrebovi poput Marinike i Đide etc
nemoj tako u moje vreme smo crtali targete za Nato, ovim upišancima je Kovid najstrašnije sećanje iz detinjstvaMi milenijali smo scaredy cats ali ajde, valjda je vreme da i mi uzgojimo kičmu
Ti ko Galebnemoj tako u moje vreme smo crtali targete za Nato, ovim upišancima je Kovid najstrašnije sećanje iz detinjstva
Pa veće su ti šanse da od kovida pogineš nego od hirurški preciznog Tomahawkanemoj tako u moje vreme smo crtali targete za Nato, ovim upišancima je Kovid najstrašnije sećanje iz detinjstva
ti si bio u pelenama kad smo mi gledali vatromet sa Fruške GorePa veće su ti šanse da od kovida pogineš nego od hirurški preciznog Tomahawka
Ĵebeni galebTi ko Galeb

uvek zaboravim da si ti têta, imaš tako mladalački duhti si bio u pelenama kad smo mi gledali vatromet sa Fruške Gore
Nažalast, usrani narod bi se pobunio momenta kad Đido priznao realnost na KosövïJa msm da bi u Đilasovom slučaju bilo 2 miliona na ulicama u roku od 15 do mesec dana.
Nije njegovo da priznaje, on bolje da prizna da je lopov.Nažalast, usrani narod bi se pobunio momenta kad Đido priznao realnost na Kosövï
Mi nažalost nemamo lika poput Zorana Milanovića u opoziciji koji može da žonglira od Ustašizma do ekstremne levice i sve mu prođe. Mi takvog nemamo.Nažalast, usrani narod bi se pobunio momenta kad Đido priznao realnost na Kosövï
Alfa breuvek zaboravim da si ti têta, imaš tako mladalački duh
ja sam sigma, jezim se na AlfeAlfa bre
Pa mogao je ovaj tvoj Radovan da se malo potrudi da odneguje taj imidž, a ne da se zaglibi u radikalnom botomizmuMi nažalost nemamo lika poput Zorana Milanovića u opoziciji koji može da žonglira od Ustašizma do ekstremne levice i sve mu prođe. Mi takvog nemamo.
Pa nije opozicija gomno nego narod, al to je sad druga pričaNego, mislite li vi da je slučajnost što su karikature na obe strane?
Da opozicija bude takvo gomno da vlast ( ovakav horor) ne može da padne ni za 10 godina.
Gde je lule da izvuče alfu iz tebeja sam sigma, jezim se na Alfe
Pa nije opozicija gomno nego narod, al to je sad druga priča