момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.494
NIčeg lepšeg od Noninog tovarenja uz popodnevnu kahvu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odslušah ovo, zanimljivim se dojmiNije halucinogeno u smislu da sada imaš vizualne halucinacije, ali puno je jače nego kada pušiš marihuanu, plus što puno dulje traje.
Jednostavno je prejako.
Budalaš je to dobro opisao:
Negdje na pola počinje.
bolje je pitanje zašto mene targetuju takve nonsens reklameNIčeg lepšeg od Noninog tovarenja uz popodnevnu kahvu
Ne znam ni ja, ti si već alfa, nema kaj da budiš. Verovatno te rade na onaj mužjački kompleks, da nikad nisi dovoljno alfa kojeg svi mi imamo etc.bolje je pitanje zašto mene targetuju takve nonsens reklame
Da, iako se s njim ne slažem u potpunosti.Odslušah ovo, zanimljivim se dojmi
mislim, susedov ker.
Papagaj mog susjeda sreo Kogi pleme u prašumi. Ali oni su frendli, kuvali mu čaj od koka lišća. Kaže da se osećao kao kod stomatologa.Da, iako se s njim ne slažem u potpunosti.
Susjedov pas jednom mi je prilikom dao kanabisovog ulja (isto kao RSO / FECO koje je jučer kuhao), predozirao sam se i izgledalo je kao uvod u vrlo snažan psihodelični trip, ali se s pravim tripom ne može usporediti, pogotovo ne s visokom dozom psilocibinskih gljiva i navodno sestrom blizankinjom ayahuascom, koji te nemilosrdno skrše.
To je nešto sasvim deseto.
Ali ayahuascu nikada ne bih pio, to je praktički kemijskim sastavom identično gljivama, samo što jako, jako teško liježe ne želudac.
Pogotovo ne bi uzeo u sklopu ceremonije, samo mi treba da uz sav taj kaos budem opkoljen gologuzim crvenokošcima iz prašume, koji me gledaju zlim, dijaboličnim, tamnim očima boje mazuta.
Mislim da bih friknuo i vrišteći utekao još dublje u prašumu, gdje bi me pojeo jaguar.
Bože sačuvaj...
Ja sam nekako kokain uvijek zamišljao da je dizalica koja sve izoštri.Papagaj mog susjeda sreo Kogi pleme u prašumi. Ali oni su frendli, kuvali mu čaj od koka lišća. Kaže da se osećao kao kod stomatologa.
Dobro zamišljaš, kokain rewarduje mozak ali on je hemija. Lišće je sasvim prirodno i nije štetno.Ja sam nekako kokain uvijek zamišljao da je dizalica koja sve izoštri.
Zašto je onda aya toliko ishajpovana? Šta je to što ju razlikuje od ostalih gljiva i drugih psihodelika?Da, iako se s njim ne slažem u potpunosti.
Susjedov pas jednom mi je prilikom dao kanabisovog ulja (isto kao RSO / FECO koje je jučer kuhao), predozirao sam se i izgledalo je kao uvod u vrlo snažan psihodelični trip, ali se s pravim tripom ne može usporediti, pogotovo ne s visokom dozom psilocibinskih gljiva i navodno sestrom blizankinjom ayahuascom, koji te nemilosrdno skrše.
To je nešto sasvim deseto.
Ali ayahuascu nikada ne bih pio, to je praktički kemijskim sastavom identično gljivama, samo što jako, jako teško liježe ne želudac.
Pogotovo ne bi uzeo u sklopu ceremonije, samo mi treba da uz sav taj kaos budem opkoljen gologuzim crvenokošcima iz prašume, koji me gledaju zlim, dijaboličnim, tamnim očima boje mazuta.
Mislim da bih friknuo i vrišteći utekao još dublje u prašumu, gdje bi me pojeo jaguar.
Bože sačuvaj...
Zbog ničega.Zašto je onda aya toliko ishajpovana? Šta je to što ju razlikuje od ostalih gljiva i drugih psihodelika?
Koji je najtripozniji psihodelik po iskustvu susjedovog psa?Zbog ničega.
Trenutno je popularna među Amerikancima koji putuju u Latinsku Ameriku u sklopu droga turizma.
Multi-kulti propaganda gdje bijelac otkriva tajne svemira dok mu neki crvenokožac u šarenoj odjeći zavija ajajajaj...
Šezdesetih je meskalin bio popularan, pa LSD, pa gljive i ayahuasca.
Aya ti je zapravo DMT s MAO inhibitorom, ništa drugo, s tim dok bi DMT u kristalima pušio, taj napitak ne bi popio pa sve da sam ga i sam pripremao, a ne netko drugi.
Ja se sa tim ne bih igrao realnoNego, nisi mi odgovorio, da l si entitete prizivao dok si bio high?

Nisi prizival nikad? Pričao je Juga o dogodovštinama pre koju nedelju, prelistaj, ima spooky stvariJa se sa tim ne bih igrao realno![]()
Nije probao ništa osim gljiva, iduće na tapeti su mu DMT kristali. Aya ga ne zanima, samo čisti DMT.Koji je najtripozniji psihodelik po iskustvu susjedovog psa?
Entitete sam zadnji put prizivao valjda u 1. srednje.Nego, nisi mi odgovorio, da l si entitete prizivao dok si bio high?
Meskalin je ono što je Kastanjeda navodno ubrizgaval?Nije probao ništa osim gljiva, iduće na tapeti su mu DMT kristali. Aya ga ne zanima, samo čisti DMT.
LSD je imao priliku probati, ali nije zato što je bilo s ulice. Da ima pouzdan izvor, naručio bi s dark net-a.
Meskalin bi probao, ali je nepostojeći na tržištu, a ekstrakcija kristala je dosta skupa i ako je kaktus kalemljen, ne dobiješ na kraju ništa, a žderati pola metra čistog kaktusa ne pada mu na pamet.
Pa otkud znam, možda si se i tad gudraoEntitete sam zadnji put prizivao valjda u 1. srednje.