Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.773
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji su tagovi."dršte me da g'neubijem"
Ako ti je okej da te nemci genocidišu svako malo onda ok jbg.Strani faktor je najsvetlija stvar koja nam se desila, da nema Njemačke i US-a i dalje bismo vukljali svinje po Vračaru etc
nemoj mu to pisati, previše ga uzbuđujeAko ti je okej da te nemci genocidišu svako malo onda ok jbg.
Znaš kako kažu "bolje i Njemački mordor nego ruski svetofor"Ako ti je okej da te nemci genocidišu svako malo onda ok jbg.
Na krstu zapad propada Evo vec drugu dekadu I samo sto nijeZnaš kako kažu "bolje i Njemački mordor nego ruski svetofor"
Tixi svaki dan pre doručka otvori temu u kojoj Amerika propada. Kad Amerika za 4 triliona godina zaista i propadne Tixi će reći "aha, vidite da sam bio u pravu!"Na krstu zapad propada Evo vec drugu dekadu I samo sto nije
Jucer vidim netko otvorio temu o propasti NizozemskeTixi svaki dan pre doručka otvori temu u kojoj Amerika propada. Kad Amerika za 4 triliona godina zaista i propadne Tixi će reći "aha, vidite da sam bio u pravu!"
E da, Amerika više nije aktuelna u poslednje vreme, malo su spustili ambicije, sad je najčešće neka zemlja sredozemlja, recimo Italija.Jucer vidim netko otvorio temu o propasti Nizozemske
Ne trebala je propasti Europa kad bio bregzit al Jos se iscekuju odjecija sam svojvremeno otvorila temu o propasti Britanije i još joj se nadam![]()
Opaaaa, polako ali sigurno i u vašim srcima Amerika propada.Tixi svaki dan pre doručka otvori temu u kojoj Amerika propada. Kad Amerika za 4 triliona godina zaista i propadne Tixi će reći "aha, vidite da sam bio u pravu!"
takva sam ja bila prvi dan ovde.
Mislim da će pre toga sunce da se pretvori u gigantskog crvenog džina i sprži zemljuOpaaaa, polako ali sigurno i u vašim srcima Amerika propada.
Pa koko si ti visok jeote?Juče ti vidim tri žene, pričaju, sve tri visočije od mene etc
Samo da te pozdravim

fixedPa koko si tivisokjeote?
Pa koko si ti visok jeote?