Kafić Bife Doris

Otvorio sam temu pod naslovom koji je otprilike glasio: "Nemam kud, a džukeletina smrdi da sve štipa za oči"

Znači obratio sam se forumašicama za mišljenje, napisao da sam na proslavi u firmi upoznao jednu kolegicu, staru curu od 40 godina, mršavicu koja je sama u kutu ispijala vodku i blaga je alkoholičarka.
Kliknuli smo i tobože počeli neku švalersku vezu.
Nedugo nakon, ja u firmi dao otkaz i uzeo otpremninu zbog toga što mi se otvorila nova poslovna prilika, međutim, sve je odgođeno za nekih pola godine, tako da mi je bilo u interesu naći stan koji neću morati plaćati, pa sam uselio švalerki.
Problem je bio taj što ona ima džukelu, a ja ih organski ne mogu smisliti.
Pokušao sam to prikriti, prvi put mi je čak i pošlo za rukom, ali samo zbog toga što sam se uzbudio.
Ona se kao igrala s džukeletinom i nije oprala ruke, prišla mi i taman da je upozorim, kada mi ona tim rukama zgrabila kitu i strpala je u usta. Tu sam procijenio da bi bilo više štete nego koristi ukazati na pranje ruku.
Međutim, idući put je mazila džukeletinu i nakon toga je bez pranja ruku počela mijesiti kiflice, tu sam pukao i pitao je kako to može raditi.
Red svađe, red suza i priča tako završava u pat poziciji, posvađani smo, ona je otišla na posao, dok ja ležim na kauču i kontempliram kako se riješiti džukeletine koja mi toliko smrdi da štipa za oči, a da me opet ne izbaci iz stana, dok ne počnem raditi.

@момоа sine... one tamo forumašice valjda čekaju zapete kao puška, dežuraju 356/7/24...

Kad je to u minuti osulo paljbu - stoko, crkni, umri, gnjido, luđaku... kao Cakana kada bi mi na Autophagia profil znala poslati specijalni PM kao što samo ona zna.

Odjednom tema nestala, a meni javlja trajni ban.
Polako ali sigurno ideš ka tome da u mom srcu staneš rame uz rame sa pivosokom.
To su te priče koje nikada ne iznevjere.

hq720.jpg

Back