момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.373
S obzirom na to koliko je diskretan, vjerojatno su organi gonjenja to već napraviliStrah me da pitam sta je u kesi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S obzirom na to koliko je diskretan, vjerojatno su organi gonjenja to već napraviliStrah me da pitam sta je u kesi
Muvas neku hitlerovku@Jugoslav Čvarak daj mi neke muzicke preporuke na nemackom
Ma jok, ucim nemackiMuvas neku hitlerovku
Koji level težine?@Jugoslav Čvarak daj mi neke muzicke preporuke na nemackom
wie romantischKoji level težine?
Ako želiš baš teško, teško, onda Von Thronstahl, fašistoidni, nacistički, Pink Floyd.
Mislim da ne želiš to, evo nešto hiper hip-hop ljevičarsko, što bi mi se po defaultu trebalo gaditi, ali mi nekim čudom nije odvratno:

Najbolji mi je ovaj dio:wie romantisch

To nije osobita vest - proceduralno je moralo tako da bi prevremeni izbori bili u februaruU nemačkoj pada vlada
Pašće ovi bolesnici sva je prilika.To nije osobita vest - proceduralno je moralo tako da bi prevremeni izbori bili u februaru
pao ŠolcU nemačkoj pada vlada
Jeɓe se narodu za Ukre i za ostale proxi budalaštine.pao Šolc

Pa da opet Rusi dođu u Berlin? E momo.Ono što Evropi treba je nacistički odnos spram Rusije i Djeca Cveća odnos prema unutri
Treba da padne narod bar taj sto ga je drzaoPašće ovi bolesnici sva je prilika.
Narodu dòkurčilo.
Ne bi došli ni do Žitomira, kao što ni sada nisu u stanju.Pa da opet Rusi dođu u Berlin? E momo.
Mislim da se već odnose nacistički, al ne vidim da je to dobro primljeno u narodu, a tek što im ne donosi dobro.
Ne bi došli ni do Žitomira

U kakvoj obmani vi živite jbtRusi su se već izblamirali po ukrajinskim selima dosta. Padaju kao glineni golubovi.
Sad mogu samo da se pomole da Tramp smisli neko bezbolno rešenje da izađu iz ovog sranja svi kao pobednici. Sad su već ušli u fazu da im se ceo svet smeje

Jeste rešenje će biti takvo da će 35 % ukrajine otići Rusima, dok ostatak vrv nikad neće moći u Nato.Ne bi došli ni do Žitomira, kao što ni sada nisu u stanju.
Većina naroda je ok sa tim da im se malo zavrnu radijatori u zamenu za to da im Rusi, kako kažeš, ne dođu do Berlina.