peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.716
Da, ja za 16 godina ni 40k, Izrael za godinu dana 41k.I dalje ni blizu Izrailja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ja za 16 godina ni 40k, Izrael za godinu dana 41k.I dalje ni blizu Izrailja
Ta da kacemo, ko je?co prvi vidi doctoricu neca je pozdravi od mene
Izrael je eksplozivan, dođe na binu i potroši se kao Tifa za pola sata. Ti si više prefrigan kao Brega, čovjek iz sjene.Da, ja za 16 godina ni 40k, Izrael za godinu dana 41k.
hvala doctorice , znaci mi ovoiako ne znam , uredno otpozdravljam![]()
![]()

Kako namjerno izostavljaš najbolje fotke.
Teško je reći.Da li je ovo drgorad?
Kako se lako dobije oreol Slobode Mičalovič, samo da obuče stolnjak i ispegla kosuKako namjerno izostavljaš najbolje fotke.
Pogledajte prilog 1657590
A , nema tu materijala za B. Stručno oko.
Mogu da je čujem kako pjeva Veseli se srpski rode.Kako se lako dobije oreol Slobode Mičalovič, samo da obuče stolnjak i ispegla kosu
I kako dočekuje Orbana pogačom i soljuMogu da je čujem kako pjeva Veseli se srpski rode.
Važi li ovo i za Opusti se?Pogledajte prilog 1657526
Poznavajući križin algoritam, svaka psovka će otići kod Nine na proveru, ali će se zato provući Gedeonov uredno sastavljen referat od 500 karaktera gde se argumentuje zašto nije najsjajnija opcija da gejevi nastave da postoje.
Nema čak ni pahulja , ostali su moderatoriVaži li ovo i za Opusti se?
Jer je cijela ideja za ovaj genijalni ptf nastala od tabove želje da neke tamo pahulje mogu da se raspišu na drugim forumima.
Je l si je gledala u Sekačima ZglobovaA , nema tu materijala za B. Stručno oko.
Čuj gledala...pipala !Je l si je gledala u Sekačima Zglobova
Ne znam, to će sve zavisiti od stepena autizma moderatora zaduženih za ovaj PDF, tj kako će razrešavati prijave koje im algoritam detektuje i proslediVaži li ovo i za Opusti se?
Jer je cijela ideja za ovaj genijalni ptf nastala od tabove želje da neke tamo pahulje mogu da se raspišu na drugim forumima.
Verovatno će napraviti tako da program izostaviti Opusti se pdf. Koji će biti kao neka ilegalaNe znam, to će sve zavisiti od stepena autizma moderatora zaduženih za ovaj PDF, tj kako će razrešavati prijave koje im algoritam detektuje i prosledi
Nadajmo seVerovatno će napraviti tako da program izostaviti Opusti se pdf. Koji će biti kao neka ilegala