peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.620
Pošalji joj pismo, eno je kući.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošalji joj pismo, eno je kući.
Ne upadam u PPPošalji joj pismo, eno je kući.
Jako su agresivni Rusi. Bukvalno se sprdaju sa Gr. Kad neko kaže nešto oko ruskog jez. u Gruziji neki dan riba mrtva hladna kaže: A na kom drugom jeziku???
Drago mi je da si se upoznala sa pravom prirodom ruske čizmeJako su agresivni Rusi. Bukvalno se sprdaju sa Gr. Kad neko kaže nešto oko ruskog jez. u Gruziji neki dan riba mrtva hladna kaže: A na kom drugom jeziku???
Taj nivo arogancije nisam dugo videla.
Slici jednoj bivshoj glede grudi
Nek te ruske cure ostanu u Beograd tu su mi nekako zbrinuteDrago mi je da si se upoznala sa pravom prirodom ruske čizme
kakva obaveštenjaJao kolko smaraju sa ovim "omogućite obaveštenja". Ne mogu stvarno da dolazim dok ovone skinu.
Budala o tome ti pricamOdgovor u temi:
"Vučević: Ne možete da rušite zbog 15 ljudi koji su poginuli, ni zbog 155, ni zbog 1.555"
Pogledajte prilog 1657656
A vidi majmuni su to izgleda doslovce svatili pa tragedije ciji su vinovnici odista placaju sprovode
Nezaustavljivo rasteš kao osoba.Izvinuo Sam se za svoj prenagljeni reakciju na uspostavljanje odobravanje za postove jednoj moderatorki i odreagovala je profesionalno sto mi vraca nadu u ljude tako da kwzem eto naucio Sam nesto od nje
A imam I nekih patika sa debelim djonom tu vec sam otprilike tako osim sto zakacinjem stokove da ne kazem da udaram glavomNezaustavljivo rasteš kao osoba.
Fizički si 202, ali ovako si i 210.
First world problems.A imam I nekih patika sa debelim djonom tu vec sam otprilike tako osim sto zakacinjem stokove da ne kazem da udaram glavom
Sve okej, nisam videla da ima opcija ne pitaj me višekakva obaveštenja
dobro je taman si preskočio dijalog džinovaZakucam 45 min
I od većeg ima većidobro je taman si preskočio dijalog džinova
Divova mislišdobro je taman si preskočio dijalog džinova