момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.090
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije umro, što sahranjuješ ljude ovih danaMa onaj fudbaler što je umalo riknuo
![]()
Ovaj ne-crnac
Pa kažem zamalo, nije, ali je imao opasan srčani.Pa nije umro, što sahranjuješ ljude ovih dana
Malo da. Sećam se da si i tada pominjao tog fudbalera, ali Marenda je imao više kosehoću reći da Mare liči na njega.
Sad će NIS polako u amjeričke ruke, kakav 'victory day'.

Da, evo da ja sad napišem "idi Nono u kurasDa testiramo algoritam: bu.da.la. kre.ten
Nina ako vidiš samo testiramo AIKrstah
Inače tiktokov algoritam je 100% autističan i par puta mi je obrisao poruke koje ne da nisu bile uvrede već su bile u pozitivnom kontekstu. Tako sam nakupila nekoliko da sam stigla do upozorenja o strajku. Potpuni delulu
Mene se vec ubacioo u taj sustav a posto nisam vidjeo obavijest vec Sam uputio pogrdne rijeci putem ppPogledajte prilog 1657526
Poznavajući križin algoritam, svaka psovka će otići kod Nine na proveru, ali će se zato provući Gedeonov uredno sastavljen referat od 500 karaktera gde se argumentuje zašto nije najsjajnija opcija da gejevi nastave da postoje.
Opet si se moderaciji obraćao?Mene se vec ubacioo u taj sustav a posto nisam vidjeo obavijest vec Sam uputio pogrdne rijeci putem pp
Jbg osjetio se ko Nov korisnik s to odobravanje postova I sjetio se tih tegoba s nalozima...naravno da je proradio bes talozen u ove dve dekadeOpet si se moderaciji obraćao?
Tema '40.000 postova za 5 godina: Moje putovanje na Krstarici' https://forum.krstarica.com/threads/40-000-postova-za-5-godina-moje-putovanje-na-krstarici.1018222/
Pazi ovo gnusno uvlačenje, to je za njih primer kvalitetne temčuge.
Ne poznaješ čovekaNe znam čoveka ali ima prostodušnih ljudi koji vide samo dobre stvari.

Svaka čast, i ja ću uskoro 40000.Tema '40.000 postova za 5 godina: Moje putovanje na Krstarici' https://forum.krstarica.com/threads/40-000-postova-za-5-godina-moje-putovanje-na-krstarici.1018222/
Pazi ovo gnusno uvlačenje, to je za njih primer kvalitetne temčuge.
I dalje ni blizu IzrailjaSvaka čast, i ja ću uskoro 40000.