момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.180
Kad dođe onaj Draško, pravićemo Dodoa od ozempicaPolako, nismo još stigli do onog o Dodu sve najlepše itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad dođe onaj Draško, pravićemo Dodoa od ozempicaPolako, nismo još stigli do onog o Dodu sve najlepše itd
To je inače konstanta enigma, čovjek sprovodi tvoj program, a ti ga mrziš.Deo te priče je i činjenica da NATO i Dragi Gospodin Predsednik Aleksandar liferuju oružje Ukrajini, što znatno otežava posao.
Sve to isto rade i Rusi, verovatno i surovije, jer je ovo ipak rat između dva slična naroda, a i Rusi...
Kad god Ukrajina organizuje neku sabotažu oni zaspu Kijev kinžalima, tako da nemoj da kakaš. Problem je što gađaju nasumične supermarkete, da l zbog toga što im je oružje precizno ili ciljano to rade da bi uživali u sadizmu, ne znam.
Što i čine, i upravo sa tim motivom, 'da pati', bez ikakvog vojnog i političkog cilja. Dakle, da su u prvih par dana 'spec. vojne operacije' skenjali Zelenskog, kompletan štab, vojnu infrastrukturu i sl, ja bih rekao 'u jbt, ovi su zli ali nisu glupi', ovako...
Da, ako hoćete da budete Mordor bar se organizujte pa da vas poštujemo kao neprijatelja. Ovako, bit ćete litvanska okupaciona zona za koju godinu.
Š...ta?
Sama činjenica da ste dozvolili da se pravite da ona bolje razumije šta sam htio reći od vas, govori kolike nisko možete da padnete.Nije on TO hteo da kaže, nego ne sme Rus da opali kao Amer, da kamen na kamenu ne ostane, a nije da ne može, itd. Što ne znam, možda i jeste tačno uopšte uzev.
Pa ti si svaku bolnicu i školu u Gazi ispratio u vazduh sa kaboooom i što dozvoljavate da vam tamo ulaze teroristi?"Preobučeni Azov teroristi bolon", vidiš da nijedan od ovih okolnih stanova u kojima su civili nije uništen
Da, ali sam to spakovao u rečenicu Rusi nemaju muda.ali ja uopšte ne mislim da je on to hteo da kaže već da je hteo da kaže da su Rusi kao šatro humani i neće da ih pobiju kao zečeve na brzinu
već "paze"
Sjedi, jedi, pa ako ti se neko pridruži, uživaj.Pobegoh sa Politike ovde, jer mi se smučilo, ovde je kao Opusti se, i imam šta da vidim. Ima li ovde neko ko je opušten?
Teško, nije ligi glup da se vraća na argumente od pre 2 godine
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-14.959583/page-401#post-45674969Advokat dlaku menja ali ćud .etc
Neki aspekti spoljne politike su mu ok, vjerojatno je uvjetovan opstankom na vlasti, ali kako god, lepo je vidjeti ovakve naslove:To je inače konstanta enigma, čovjek sprovodi tvoj program, a ti ga mrziš.
Postoji gomila sličnih snimaka gde su civilne mete zasute kinžalima. Eto ti ovo što je Nono okačio, imaš brdo takvih slika/snimaka. Siguran sam da si ti to ispratio to na Telegramu i ostalim rusjačkim portalima.
Ne postoji ovakav snimak iz Kijeva.
Čak i ti svoj post počinješ sa Rusi rade isto što i Ameri, bla bla, a onda već od drugog pasusa, korak po korak govoriš sve suprotno.
Reakcija na reakciju na rusku AKCIJU. Zaboravljaš ko je počeo.Kada god Ukrajinci naprave sabotažu, Rusi zaspu ognjem i vatrom.
Em što ništa ne zasipaju, em što su u tom smislu uvijek reakcija, a ne akcija.
Znaš kako mi Ameri kažemo "Sadam možda i nije imao hemijsko oruđe ili direktno podržavao Al Khaiidu, ali ima brdo stvari koje mogu da mu se napakuju, a zbog kojih zaslužuje da bude zbomban, npr. đenocid nad Kurdima". Kako god, ta Bušova epizoda je jedna od neslavnijih, toliko izgubljenih američkih života skoro ni zbog čega.Kao što rekoh, Amer tepih bombarduje zbog epruvetice sa brašnom, da im neko bombarduje Vašington sa običnim minobacačem, ta država bi bila izbrisana sa lica zemlje, i to svi znamo, i zato to niko i ne radi.
Opet guraš trogodišnje dete tamo gde mu nije mesto, kao i ovaj dostojanstveni gospodin desno:Pa ti si svaku bolnicu i školu u Gazi ispratio u vazduh sa kaboooom i što dozvoljavate da vam tamo ulaze teroristi?
Trogodišnje dijete bez udova, ti gledaš gdje je klas dinamita sakrilo.
Došao si u nezgodan momenat, dok se dotični i ja zasipamo Orešnjicima.Pobegoh sa Politike ovde, jer mi se smučilo, ovde je kao Opusti se, i imam šta da vidim. Ima li ovde neko ko je opušten?
a ko ste vi, mili gospodine, koji vam je prethodni nalog?Pa dobro, bar me nasmejao slikom.![]()
Ti budi drug, pa nađi pandan ovom snimku koji sam postavio.Neki aspekti spoljne politike su mu ok, vjerojatno je uvjetovan opstankom na vlasti, ali kako god, lepo je vidjeti ovakve naslove:
https://balkans.aljazeera.net/news/...povecanje-isporuke-oruzja-iz-srbije-za-izrael
Pa onda ona Makronova zahvalnica što je prijatelj Ukrajine i sl.
Postoji gomila sličnih snimaka gde su civilne mete zasute kinžalima. Eto ti ovo što je Nono okačio, imaš brdo takvih slika/snimaka. Siguran sam da si ti to ispratio to na Telegramu i ostalim rusjačkim portalima.
Reakcija na reakciju na rusku AKCIJU. Zaboravljaš ko je počeo.
Znaš kako mi Ameri kažemo "Sadam možda i nije imao hemijsko oruđe ili direktno podržavao Al Khaiidu, ali ima brdo stvari koje mogu da mu se napakuju, a zbog kojih zaslužuje da bude zbomban, npr. đenocid nad Kurdima". Kako god, ta Bušova epizoda je jedna od neslavnijih, toliko izgubljenih američkih života skoro ni zbog čega.
Pa gurao je i Jašari, pa si tada mahao sa probušenom kečom ispred Atomijuma i vikao genocide genocide.Opet guraš trogodišnje dete tamo gde mu nije mesto, kao i ovaj dostojanstveni gospodin desno:
Pogledajte prilog 1654654
Gospodine, kakvo je Vaše mišljenje o svetom srpskom narodu?Kako misliš, prethodni nalog, nemam prethodni nalog.
Sad su ih nedavno zasuli nakon što su Ukrajinci gađali neko skladište, a i zašto bismo insistirali isključivo na Kijevu, to što on nije 100% uništen ne znači da niste razvalili sve oko njega.Ti budi drug, pa nađi pandan ovom snimku koji sam postavio.
Pa Rusi i sad, kad su se kao kurčili sa lješnikom, nisu gađali centar Kijeva, nego opet grad u kojem su po njihovoj priči Rusi (većinski govornici ruskog jezika).
Muda veličine lješnika.
Napadneš neku zemlju, oni uzvrate, ti udariš još jače i kažeš "e to vam je zbog toga što ste uzvratili majku vam ukro-nacističku". To je ruska logika.I mani se gluposti, reakcija na akciju nije komentar tko je poć'o rat, nego uopšte postojanje bilo kakve akcije na koju bi trebalo reagovati.
Amer je svetski policajac, što je dozvoljeno Jupiteru nije i volu (Rusu).Hint: Amer roka Irak, stanovništvo SAD-a ne zna ni da su u ratu.
Jer i nisu, već zaista u trodnevnoj specijalnoj operaciji, doduše sa dalekosežnim posledicama.
Nisam znao da je sveti.Gospodine, kakvo je Vaše mišljenje o svetom srpskom narodu?

UÇK je uglavnom napadala policijske mete, ali vama nije bilo dosta da u ime odmazde ubijate isključivo te UÇK-ovce u civilu nego ste morali i nad fetusima da se iživljavate dodatno. Retko koji Izraelac je toliko oboleo.Pa gurao je i Jašari, pa si tada mahao sa probušenom kečom ispred Atomijuma i vikao genocide genocide.
Znači naš siNisam znao da je sveti.![]()