Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
jel gubite čarape, gaće, gumice za kosu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, tu smo!pa ti pokušavaš da budeš kul i opasna kad odbijaš svaku mogućnost da je čovek dobar i ljubavezan
nisam ispratila temu na psihologiji mislila sam na ono od neki dan, tako da ignorišiAha, tu smo!

Nikad nisam naučila pravo značenje ove riječi
Pa gledaj, ja sam te onim komentarom u suštini podržala a ti meni da sam moralistička baba.Nadam se da si u pravu.

Ja sam isto mislila u pozitivnom smislu moralni kompasPa gledaj, ja sam te onim komentarom u suštini podržala a ti meni da sam moralistička baba.
Dok ste vi ste mnogo kul.
Nikad ništa ne gubim!!!jel gubite čarape, gaće, gumice za kosu
Kad sam ja tako nešto rekla?A vamo bi izudarali vesele tinejdžere
Dobro, vezali ih za drvo.
Kul
![]()
Lepo što si se na vreme setila da ne generalizuješIzgleda da nisi ti.
To je zato što si ti prva generalizovala mene u odnosu na 'vas'.Lepo što si se na vreme setila da ne generalizuješ![]()
Šta štaTo je zato što si ti prva generalizovala mene u odnosu na 'vas'.
Ma sprda se i Lule, nego eto...Joooooj Momoa bi tukao tinejdžere. lol
Čovek se neprestano sprda.
*Rearanžiranje i preraspodela unutarnjih organaA vamo bi izudarali vesele tinejdžere
Dobro, vezali ih za drvo.
Kul
![]()
Sladža od Lucifera u Kristovoj Pasiji
Jesi ti neka nastavnica srpskog jezika i knjiženstvenosti? Nećeš da nam odaš zanimanje a čak je i Nona otkrila šta je završila i čime se bavilaNaravno da sam se 'sprdala' (ne mogu ovu reč, moram pod apostrofe) da sam mislila da biste umlatili tinejdžere. Oh, lord...
Ali ipak imam potrebu da kažem neku lepu reč za ta gremlinska bića
Opet miJesi ti neka nastavnica srpskog jezika i knjiženstvenosti? Nećeš da nam odaš zanimanje a čak je i Nona otkrila šta je završila i čime se bavila
Kako sam ja propustio ovako dobru replikuOn nije imao snage ni da banuje ljude na forumu kad je bio mod.