момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.208
Jezivo kako ove fotke realno izgledaju, kao da sam lično bio tu poredNije ovo taj uzorak, bio je čini mi se i neki snimak, ali evo ga mali podsjetnik.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jezivo kako ove fotke realno izgledaju, kao da sam lično bio tu poredNije ovo taj uzorak, bio je čini mi se i neki snimak, ali evo ga mali podsjetnik.
![]()
Brate moras to pod hitno da smanjujesDanas sam opet pretjerao, brat bratu, 16 sati rada.
Vrijeme je da usnim.
Molim za malo uviđavnostiDa, na onom malom uzorku, bolje da je vulve crtala.
Aj pa idi na neko istezanje crtanje vulve I tako nekih razbibrigaDanas sam opet pretjerao, brat bratu, 16 sati rada.
Vrijeme je da usnim.
Javi kakve su bile pa da razmenjujemo izkustvaMolim za malo uviđavnosti
Inače ću da sanjam vulve, umesto...cvetnih polja
Ja sanjam kako me napadaju u snu, trce za mnom ja bezim i na kraju me uhvate i ja se ne opiremMolim za malo uviđavnosti

Javi kakve su bile pa da razmenjujemo izkustva
Nemas problem jedino ako se odlucis crtati ih mogu ti bit od asistencijeEvo javio se kolega kako zašto pa prepričavajte ujutru, ja bih da budem zaobiđena s tim.
Tako naleti, onda popusti, i sve tako.Brate moras to pod hitno da smanjujes
Ja sam mislio da je taj termin skroz kulturan i prihvatljiv.Molim za malo uviđavnosti
Nema mu se šta zameritiJa sam mislio da je taj termin skroz kulturan i prihvatljiv.
Fazon Vulverin.
Vi ste zrela žena i algoritam zaključuje da Vam treba takav muškarac.želim da ova reklama prestane
Pogledajte prilog 1651286
dobro ja sam matora zena, ali nemam bas 70+To neka gospoda sta bi ti falilo
Ja upravo mislio da si mladja kad ispadne tu smo nedje I po ozbiljnosti I po godinamadobro ja sam matora zena, ali nemam bas 70+
Valjda taj dejting algoritam spaja opozite meni uvek ispadne neka susta suprotnost od meneVi ste zrela žena i algoritam zaključuje da Vam treba takav muškarac.
ja jos uvek ne mogu da se prebacim na ozbiljno oblacenjeJa upravo mislio da si mladja kad ispadne tu smo nedje I po ozbiljnosti I po godinama
I ja Sam razmisljo obuci se galantno I pokusati se upristojiti