peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.756
Ima sigurno, jedno 5-6 dana u avgustu.Nema ni cvetnih polja
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima sigurno, jedno 5-6 dana u avgustu.Nema ni cvetnih polja
![]()
jao a ovde neko cveće do pre bukvalno pet dana, sve je roze i ljubičanstvenoCvetna polja ne mogu da oprostim
Svi lažu
Nema nigde cvetnih polja
![]()
pomiri se da je velika verovatnoća da ti je i neki Abdula na 50kmOstavite cvetna polja, ne trebaju mi. Dovoljno je par deci škriputavog snega, maćka i jedna komšinica Jonna na 60ak km.
Oni vise ne lice na sebe, uskoro ce Srbija ostati oaza belih ljudipomiri se da je velika verovatnoća da ti je i neki Abdula na 50km

Ne bese uobicajen tretman cjenim da bi me se tako gledalo pre u Beograd na eventualno takvome eventuOvde imaš posla sa pravim vulvama, ono je bio simulakrum.
Nego, kako su te tretirali tamo, je l su te čudno gledali?
Like this
Pogledajte prilog 1651038
Blagiš tebijao a ovde neko cveće do pre bukvalno pet dana, sve je roze i ljubičanstveno
sad je malo opalo
Zajedno sam Jonom ili kakopomiri se da je velika verovatnoća da ti je i neki Abdula na 50km
A I to ne radi nekake seksualizacije vec nekoga da kazemo kreativnoga ispoljavanjaZamisli koji si to dostigao standard kao država kad se okupljate da crtate..... čke.
Druga je to civilizacija i problemi.
U nekakvom trouglu, postornomZajedno sam Jonom ili kako
Divna pidžama i preslatka devojkaOvde imaš posla sa pravim vulvama, ono je bio simulakrum.
Nego, kako su te tretirali tamo, je l su te čudno gledali?
Like this
Pogledajte prilog 1651038
Nekada davno je bila boginja.Divna pidžama i preslatka devojka
To je Cajsa, najlepše biće u univerzumuDivna pidžama i preslatka devojka
Gledaj ja svakim naletanjem na svetle prozirne cure sebi produzavam zivot I to mi je dovoljnoSkandi je jedino preostalo mesto na svetu koje idealizujem i neću dozvoliti da mi i to userete!
Zato i kažem da ne ideš tamoSkandi je jedino preostalo mesto na svetu koje idealizujem i neću dozvoliti da mi i to userete!

"Omg she is so... invisible!"Gledaj ja svakim naletanjem na svetle prozirne cure sebi produzavam zivot I to mi je dovoljno
nema gorega nego kada se covek razocara.Zato i kažem da ne ideš tamo![]()
U pravu si, postoji razlog, verovatno dobar, zašto ljudi nemaju upliv u onostranoZato i kažem da ne ideš tamo![]()
Zašto misliš da bi me razočarao taj prizor, samo bih bio ljubimoran k'o psetoStigneš u Islamborg i prvo što vidiš je pesho igra Katan sa Kajsom.