момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.211
Ko pesho
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ja to nisam igralaStigneš u Islamborg i prvo što vidiš je pesho igra Katan sa Kajsom.
Bar neki forumas da se dodirne prozirnih vulvi I ja bi tako razmisljoZašto misliš da bi me razočarao taj prizor, samo bih bio ljubimoran k'o pseto
Kako se crtaju prozirne stvariBar neki forumas da se dodirne prozirnih vulvi I ja bi tako razmisljo
Reč po reč...peshu se napokon posreći u Švedskoj.Zašto misliš da bi me razočarao taj prizor, samo bih bio ljubimoran k'o pseto
Ne mogu dovoljno opisati svoje oduševljenje tom igrom, naročito kada igraš sa znalcima.Kako ja to nisam igrala
"Vulva" ?Jel si čitao onaj istoimeni Nabokovljev roman
OzbiljnoNe mogu dovoljno opisati svoje oduševljenje tom igrom, naročito kada igraš sa znacima.
Rekao bih da mora iz krupnoga planaKako se crtaju prozirne stvari
Prozirne stvari"Vulva" ?
Nisam čitala
*Kapiram znalcimaNe mogu dovoljno opisati svoje oduševljenje tom igrom, naročito kada igraš sa znacima.

Ni taj nisam čitala.Prozirne stvari
Jel si čitao onaj istoimeni Nabokovljev roman
Ne dobro mi recheProzirne stvari
Revolucija je napravljena činjenicom da učestvuješ i kada drugi bacaju kocke, tj. konstantno si aktivan.Ozbiljno
Već osećam blagi rast adrenalina
Po obimu bih rekao da je novelaNi taj nisam čitala.
Jel to pripovetka? Jer nisam čula za roman
Na obali jezera Vatern setali smo zagrljeni....Reč po reč...peshu se napokon posreći u Švedskoj.
Preporuka ?Po obimu bih rekao da je novela
Cajsa beše nije neki igrač, mislim tako si je ocenioRevolucija je napravljena činjenicom da učestvuješ i kada drugi bacaju kocke, tj. konstantno si aktivan.
Plus su našli idealan broj poena za pobjedu (10) i razne načine kako možeš doći do njih.
Upravo zbog tih raznih načina, baš rijetko dolazi do situacija da neko malo od početka partije uvidi da nema šanse da pobijedi.
Naprotiv, kod najboljih partija koje sam igrao, bilo je tri igrača sa po 9 poena.
Slabo, ničeg se ni ne sećam. Sve je bajkovito i iščašeno iz realnosti, ali ne na dobar način.Preporuka ?
Ili ne
Da, na onom malom uzorku, bolje da je vulve crtala.Cajsa beše nije neki igrač, mislim tako si je ocenio
Ne mogu naći nijednu Catan fotku trenutno, nevjerojatnoDa, na onom malom uzorku, bolje da je vulve crtala.