момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.208
Pa lako je tebi da se ne nerviraš kad ideš na istezanje kod ovihNemo se nervirat ja odo na istezanje kod ovih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa lako je tebi da se ne nerviraš kad ideš na istezanje kod ovihNemo se nervirat ja odo na istezanje kod ovih

Ono isdrtavanje vulve I nije bilo nesto ovo mi djeluje kao prava stvarPa lako je tebi da se ne nerviraš kad ideš na istezanje kod ovih
Ne Al to ti pricam...ovo meni treba
Pjesho, da li pratiš uratke Jonne Jinton?
Ovde imaš posla sa pravim vulvama, ono je bio simulakrum.Ono isdrtavanje vulve I nije bilo nesto ovo mi djeluje kao prava stvar
Meni je od gledanja bolje, zamisli da odem tamoNe Al to ti pricam...ovo meni treba
Jel ovo ona tvoja sto si je ranije kacio?Ovde imaš posla sa pravim vulvama, ono je bio simulakrum.
Nego, kako su te tretirali tamo, je l su te čudno gledali?
Like this
Pogledajte prilog 1651038
Da, problem fatalističkog samoubojstva, što bi Durkhaim rekaoZamisli koji si to dostigao standard kao država kad se okupljate da crtate..... čke.
Druga je to civilizacija i problemi.
Po vasceli dan se nadahnjuješ slikama predela...i tako svaki dan. I uopšte ti ne doasdiMeni je od gledanja bolje, zamisli da odem tamo

Kad se smorim (što bi bilo otprilike oko drugog sata boravka) utešio bih se spoznajom da sam 1) u Švedskoj 2) da uvek mogu da se vratim u zgradište.Po vasceli dan se nadahnjuješ slikama predela...i tako svaki dan. I uopšte ti ne doasdi
![]()
Mehh, nigde mira...Kad se smorim (što bi bilo otprilike oko drugog sata boravka) utešio bih se spoznajom da sam 1) u Švedskoj 2) da uvek mogu da se vratim u zgradište.
Čemu depresija LuleMehh, nigde mira...
samo uteha da ima i gore

A čemu ne, moi tiČemu depresija Lule
E da, to im je užas što su tako transparentni. Mada, pripremio sam se.Kad vidi da ne kače zavese.![]()
Je'Jel ovo ona tvoja sto si je ranije kacio?
To je činjenica, ne depresijaČemu depresija Lule

Možda se i kupaju u lepršavom velu, tj. eto kud su im nestale zavjese.A žene neke obične
ne kupaju se u lepršavom velu u hladnom moru