SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
nesto se ni sa time nisu istakli cini mi seSad su ti serije pravo in
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesto se ni sa time nisu istakli cini mi seSad su ti serije pravo in
Koji oninesto se ni sa time nisu istakli cini mi se
Svi? Filmadzije..Msm i da je serijama opao kvalitetKoji oni
Amerikanci
Masoni
Nebitno, ionako ti se čini
Šta je ovo, razmak između sezona 500 godina.Poslednje dobro sto sam uspeo da pogledam
https://www.imdb.com/title/tt11280740/mediaviewer/rm1914702081/?ref_=tt_ov_i
Je l izašla druga sezona konačno?Poslednje dobro sto sam uspeo da pogledam
https://www.imdb.com/title/tt11280740/mediaviewer/rm1914702081/?ref_=tt_ov_i
Ma da bre, taman kada je postalo zanimljivo.Šta je ovo, razmak između sezona 500 godina.

Na zalost nijeJe l izašla druga sezona konačno?
Gledas li sta sada? Ima li ista da je na tom nivou?Čak i da je izašla, ohladio sam se, zaboravio sam uopšte šta je bilo u prvoj. Zato je Stugoc najpametniji, gleda isključivo one koje su kompletirane.
Pogledao sam The Outsider, to ti je kao neki Kingov horor-triler. Onako, ok, mislio sam da će biti veće sranje.Gledas li sta sada? Ima li ista da je na tom nivou?
ne izgledaju lose, ova prva pogotovo.Pogledao sam The Outsider, to ti je kao neki Kingov horor-triler. Onako, ok, mislio sam da će biti veće sranje.
Pogledaj Devse ako ti se svideo Severance, nije taj nivo, ali nije ni loše.
Moram da nabacim neki opasan avatar i jači nikmejm.Lulleby
Bolje ovako, vuk u jagnjećoj koži.Moram da nabacim neki opasan avatar i jači nikmejm.
Novajlije me ne poštuju, kao ni nove starajlije
Dok ih ne provučem kroz vatru.
Blentavi Zeka Lule ubicaBolje ovako, vuk u jagnjećoj koži.
Pazi kad me to pitao (pored običnih forumaša) i sam vrh foruma.Je l' si ti novi starajlija?

Lule The ChuckyBlentavi Zeka Lule ubica
I dalje bez odgovora? Pazi, čak i da dropuješ neki stari forumaški nik, ja se ne bih setio sigurnoPazi kad me to pitao (pored običnih forumaša) i sam vrh foruma.![]()
![]()
Da nije Marlon?Možda bi se Sever setio
Zbog "Da nije Marlon?
"? To sam i ja za tebe pomislio