SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
sta znaci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daNona, jel to baba na nekakvom cakavsko talijanskom
Pritom se jako lepo uklopiloinače nije bilo tako zamišljeno
u mlađim danima sam bila Nonaligned
pa su me Momo i Aki prekrstili u babu
Pa i ja sam bila Ariodante, pa me prekrstili u kuče (Aki i Ari dosta česta kučeća imena)inače nije bilo tako zamišljeno
u mlađim danima sam bila Nonaligned
pa su me Momo i Aki prekrstili u babu
Mi tako nefjua zovemo, jbgPa i ja sam bila Ariodante, pa me prekrstili u kuče (Aki i Ari dosta česta kučeća imena)
Al sta je sa ljudima koji kucicma daju imaena tipa milorad radomir milojko aleksaPa i ja sam bila Ariodante, pa me prekrstili u kuče (Aki i Ari dosta česta kučeća imena)
E to ne znam. Za mačore bolje kad imaju što seljačkije ime. Ja sam imala i Božidara i Bogoljuba ali i Teodora.Al sta je sa ljudima koji kucicma daju imaena tipa milorad radomir milojko aleksa![]()
Miša (difolt), Smradoje, Zgovnjar (od Zvoganj) itdE to ne znam. Za mačore bolje kad imaju što seljačkije ime. Ja sam imala i Božidara i Bogoljuba ali i Teodora.
Moi neki rodjaci imaju psa zovu ga Nikola, valjda se nadali da ce biti pametan kao tesla.E to ne znam. Za mačore bolje kad imaju što seljačkije ime. Ja sam imala i Božidara i Bogoljuba ali i Teodora.
Ja ove dve zgradske zovem zbirno GovnjarkeMiša (difolt), Smradoje, Zgovnjar (od Zvoganj) itd
Jel pas ima putovnicu?Moi neki rodjaci imaju psa zovu ga Nikola, valjda se nadali da ce biti pametan kao tesla.
Americke papireJel pas ima putovnicu?
Osećam da su ljudi sa tim majicama dileri ili tako neštoKoliko si Delulu od 0 do nosim majicu "Hvala ti, bože, što sam Srbin".
Pa dobro, bio je Tesla i AmerikanacAmericke papire
to ti pricam...slicnosti su jezive jer i pas ima cak i brkovePa dobro, bio je Tesla i Amerikanac
Suštinski je bio Amer, to što mu je jedan od pronaunseva bio serbian, meni ne znači mnogo etxPa dobro, bio je Tesla i Amerikanac
Ligament bi imao šta da repliciraSuštinski je bio Amer, to što mu je jedan od pronaunseva bio serbian, meni ne znači mnogo etx
Nema ga nešto, naljutio seLigament bi imao šta da replicira
Glumi nedostižnu itdNema ga nešto, naljutio se