Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
Kao potukli se buahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao gde sad napisa ovo taman kad sam na noninoj temi konstatovala da volim džindžereAli vidite Đidu što se zadžindžerio u licu
Reci da si na mačke mislila (što i jeste istina)Jao gde sad napisa ovo taman kad sam na noninoj temi konstatovala da volim džindžere
Jeste istina, ali smo pričali o Heriju od Saks-Koburg and GotaReci da si na mačke mislila (što i jeste istina)
Babe se bolje tuku od ministra.

moja maćka je po njemu dobila ime, iako je vremenom počeo da mi ide na živac pa sad maćku više ne zovem takoJeste istina, ali smo pričali o Heriju od Saks-Koburg and Gota
Jel znaš onu TS Eliotovu pesmu o imenima mačakamoja maćka je po njemu dobila ime, iako je vremenom počeo da mi ide na živac pa sad maćku više ne zovem tako
A-aJel znaš onu TS Eliotovu pesmu o imenima mačaka
The Naming of Cats is a difficult matter,
kako prozaično ime
meni se sviđa od Karić sestara: Reecii, Marija, reci mi
???Priznajem, kada me niko ne vidi, pevušio sam "u tome je trik, uz mobi klik bićeš mlad, večno mlaaaaad"
Od svih koje je pomenula, tebe je najneutralnije moguće, čak i prijateljski.Sigurno u pozitivnom svetlu
ne verujemOd svih koje je pomenula, tebe je najneutralnije moguće, čak i prijateljski.
ne verujem
Zlatno Doba KarićaKakav treš majko moja hahah