prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.582
Lokalni seljani su neuk I prost svetIma svuda, možda i po Srbiji, znam da je Gile iz Orgazma osnovao neku budističku sektu u Čortanovcima. Lokalni seljani hteli da ih bodu vilama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lokalni seljani su neuk I prost svetIma svuda, možda i po Srbiji, znam da je Gile iz Orgazma osnovao neku budističku sektu u Čortanovcima. Lokalni seljani hteli da ih bodu vilama.
Uclanio bi se najradje u neko pleme u amazoniji dok jos postojeAha, mislio sam da hoćeš da se učlaniš
Nema boljega osjecaja obsvljati nuzdu u sumuIma drugarica vikendicu u Čortanovcima, stalno neke dogodovštine sa začepljenom šoljom i kenjanjem u šumi
Nemoj da si napustio Skandinaviju!Uclanio bi se najradje u neko pleme u amazoniji dok jos postoje
A umesto bidea - potočićNema boljega osjecaja obsvljati nuzdu u sumu
Pa da nemoj to padne napamet brisati se vlaznim potom ih bacati po sumi...to je mikroplastika raspada se milenijimomaA umesto bidea - potočić
Iskreno apatija me vata Al kapiram da je to zbog turbulencije u ljubavni zivotNemoj da si napustio Skandinaviju!
A i 'švedski humor' može bit faktorIskreno apatija me vata Al kapiram da je to zbog turbulencije u ljubavni zivot
Srbi su generalno poznati kao korisnici bideaA umesto bidea - potočić
Takvu sam ja imala situaciju juče. Al ko me terao da se olešimDe ste ljudi i izlasci u 37
Danas se oporavljam u krevetu ceo dan. Nešto sam razmišljao da izađem i prošetam, ali brzo me je to prošlo.
Takvu sam ja imala situaciju juče. Al ko me terao da se olešim
Ja sad krenuo malo cirkati da razbijem tremuTakvu sam ja imala situaciju juče. Al ko me terao da se olešim
zadrži to raspoloženjedanas sam nešto anti rašn
Pogledajte prilog 1643298
ovo ćemo raditi i mi u Srbiji za par godina
s pravom ne treba da im dozvole kupovinu nekretnina
Da je avganistanski hrt pa ajdeNe znam jel sam vam pričala ovo.
Naime kad sam tražila stan naletim na jedan fin i uđem u komentare. Kaže čovek sve super samo su problem psi.
Naime u dvorištu zgrade živi nezavezan rotvajler. On po ceo dan šeta a noću stalno laje.
Prvog psa su otrovali a onda je gazda doveo drugog.
I odgovara gazda, RUS, na ruskom:
Da, u procesu smo tužbe sa čovekom koji je otrovao psa a ovaj je dobar i svi ga vole.
Majmun, nešto kao naš Sergej, on ne vidi problem.Dobar kuca.
Dobar Sam sa ruskinjama Al naravno nemam prodjuZa mene je 'Rus' samo krovni termin da se označi zbir medveda, mrmota i ostalog zverinja koji živi na toj teritoriji koja se zove Rusija igrom slučaja.
Za 20 godina eto od mene svedjanina
Evo ti pjesho vodič za Midsomar, da znaš kad budeš slavio sledeći put
Stari slaveni su bili cool Ovi hristijanizovani su degradiraliŠto bi rekao moj mentor - U - rvan "ne možemo tu govoriti o narodu sa povijesnom sviješću i civilizacijskim minimumom"