prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.524
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekam mišljelje od momoa i ostalih iz plijenumaUmro papa moramo to I odje napomenuti
Moma je vjerovatno zatekla ova obavijestČekam mišljelje od momoa i ostalih iz plijenuma
Otišao na coca colu za utjehuMoma je vjerovatno zatekla ova obavijest
Ja cu otici na misu a vec Sam na radio slusao sluzbuOtišao na coca colu za utjehu
Ili u Ikeu na neki snack
Ti si ovaj u srijedini?Evo da ovdije čestitam, pošto su mi pravoslavni ekstremisti obrisali upis:
Срећан Васкрс / Sretan Uskrs svima koji slave.
Pogledajte prilog 1717536
Bila bi mi čast.Ti si ovaj u srijedini?
Evo da ovdije čestitam, pošto su mi pravoslavni ekstremisti obrisali upis:
Срећан Васкрс / Sretan Uskrs svima koji slave.
Pogledajte prilog 1717536

Za Franciskom zvona zvone diljem vasionenazalost, danas nas je prerano napustio mozda i najbolji papa u povesti krscanskog univerzuma![]()
da bio je razuman i mudar,znači imao je duhanazalost, danas nas je prerano napustio mozda i najbolji papa u povesti krscanskog univerzuma![]()

Priče sa Kolime, ali samo ono manje obimno izdanje.Jesi zavrsio arhipelag gulag?
jesi li cuo za ButtMitzhvu? Naime, to je praznik na koji se mi pobozne jevrejske furune okupljamo da proslavimo JHWH na malo nekonvencionalniji nacinUpravo pojeo svinjsku kobajui sada pijem hladno pivo
, pravi musliman 100/100.
![]()
jesi li cuo za ButtMitzhvu? Naime, to je praznik na koji se mi pobozne jevrejske furune okupljamo da proslavimo JHWH na malo nekonvencionalniji nacin
i? ni da te dirne?Priče sa Kolime, ali samo ono manje obimno izdanje.
mozes misliti koliko sam omiljen u Srbistanu kao neko ko pledira na bivanje nacionalnim hrvatom, duhovno se oseca kao jevrej, a jedan je od bliskijih saveznika furundzijskog naroda
Znao sam po nazivu da ću požaliti ukoliko budem googlao, ali svejedno mi znatiželja nije dala mira.