- Poruka
- 32
Da ali Adolf Đavolčić je otišao da spava u svojoj čemernoj kolibiMaskiraj se malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali Adolf Đavolčić je otišao da spava u svojoj čemernoj kolibiMaskiraj se malo
Radi, udala se, otišla u Boliviju na izvor. Svašta može da bude Smorio je forumPa da, možda dođe sledeće godine
Zbog tebe otišla , rekla mi je takoElaboriraj
ElaborirajZbog tebe otišla , rekla mi je tako
Pa to, ja sam vcrs ušao rekreativno, uopšte nisam u fazonu da uđem dejliRadi, udala se, otišla u Boliviju na izvor. Svašta može da bude Smorio je forum

Kad ti ponestane ideja evo ti moj nalogDa ali Adolf Đavolčić je otišao da spava u svojoj čemernoj kolibi

Ja noćima radim , nema žive duše. IT ne računamPa to, ja sam vcrs ušao rekreativno, uopšte nisam u fazonu da uđem dejli![]()

Dosadno je non stop pisati , vratiće se , to samo eto naglas razmišljamElaboriraj
Momo jes' se ti to malo ovo ono ?Elaborirajte, kakva Bolivija, kakav izvor

Ne razumin šta pišeteMomo jes' se ti to malo ovo ono ?
Ako je neka je, svakako je za pohvalu
Noću je najbolje, raziđe se gužvaJa noćima radim , nema žive duše. IT ne računam![]()

La paz, ruta 36 dobri moj.Elaborirajte, kakva Bolivija, kakav izvor
Jeri ti se svidja Hrki lomaNe razumin šta pišete
To me brine nisam spavao 3 danaA gde je @pesho
To je najteligentnija osoba koja je surfala križom, pa sam zamjetio njeno odsustvoJeri ti se svidja Hrki loma
Ma oke to, msm budimo realni to nije ono što je bilo krucijalno da je ja "zamjetim" (?) ?To je najteligentnija osoba koja je surfala križom, pa sam zamjetio njeno odsustvo
Kako li radi one fontove boga muTo je najteligentnija osoba koja je surfala križom, pa sam zamjetio njeno odsustvo
Različiti su kriterijiMa oke to, msm budimo realni to nije ono što je bilo krucijalno da je ja "zamjetim" (?) ?
Al' ispunjava obaRazličiti su kriteriji

Recimo ti i ja danas pričamo o zatiranju SNS-ovaca po ulicama, ona dođe sutra 'e momci, napravila sam vam igricu Zatri SNS-ovca (ti si Jovo Bakić) da se malo igrate'Kako li radi one fontove boga mu
Da, Hrki je jedini tačan primerak natčovekaAl' ispunjava oba![]()
Možeš da fejkuješ. Niko ne proveravaTo me brine nisam spavao 3 dana