Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 34.428
Pa da te medo pojede dok naokolo fotografiraš.Ja bih fotkao ili radio remote nešto, napravio YT kanal kao moja draga Cecilia
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da te medo pojede dok naokolo fotografiraš.Ja bih fotkao ili radio remote nešto, napravio YT kanal kao moja draga Cecilia
Sve mi je to tako bajkovito, kao u nekom Kingovom scenariju, recimo The Storm of the Century, neko malo misto od par stotina ljudi, svi se znaju i onda se desi nešto što promeni njihove sudbine. Volio bih sudjelovat u takvoj priči.

Jel si gledao?
A ti misliš da je Sotona, ja sam ga doživeo kao običnog vampira, što mi je malo pokvarilo utisak. Nisam ljubitelj vampira i zombija.Jesam, kada Sotona dolazi po nasljednika.
![]()
Može biti i da je vampir, ali znam da je rekao da "uskoro" umire, naravno ne po ljudskim mjerilima vremena.A ti misliš da je Sotona, ja sam ga doživeo kao običnog vampira, što mi je malo pokvarilo utisak. Nisam ljubitelj vampira i zombija.
Misliš da je aludirao na to da će ga Mesaja spržiti pri drugom dolasku? Što jest jest, vampiri bi trebalo da žive vječno, ali ko zna, možda je i ta "večnost" konačna.Može biti i da je vampir, ali znam da je rekao da "uskoro" umire, naravno ne po ljudskim mjerilima vremena.
Zbog ovoga sam mislio da je vrag, ali piše online da je neki 4000 godina star sorcerer.
- Andre Linoge's last name spelled "Legion" which some of the townspeople, including Mike Anderson believed to be the mythological demon of Biblical tradition.
Pa nekako sam prije mislio da će dotrajati.Misliš da je aludirao na to da će ga Mesaja spržiti pri drugom dolasku? Što jest jest, vampiri bi trebalo da žive vječno, ali ko zna, možda je i ta "večnost" konačna.
Koliko si visok?
Kinezima je 10.000 godina sinonim za vječnost.možda je i ta "večnost" konačna.

Čudi me da do sad nisam pazario ništa sa motivima tog filmaKinezima je 10.000 godina sinonim za vječnost.
![]()
Ovo ću ti za rođendan kupiti.
![]()
Nema baš puno.Čudi me da do sad nisam pazario ništa sa motivima tog filma
Tebi ona nije na ignore?Znala sam da su Hrvati srušili nadstrešnicu. A krivi su i za ubistvo u Boru.
Potpomognuti unutrašnjim faktorom.
Sve je to deo spec. rata.
Pogledajte prilog 1657764
metar i sumska jagodaKoliko si visok?
187metar i sumska jagoda
duboki zalisci
stomacina
zubi ko tarabe
182Manje brt
nosim airmax da bi izgledao visi
i imam niskoprofilne gume
i nabildovao sam se ko konan iz kompleksa