Biciklom do Mora

Naravno i to je moguce aali ako hocete da idemo po 220 km dnevno sto znaci da vozimo i priblizno 8 sati i kad dodjemo sa te ture da jedemo i da se komiramo.To nije uzivanje u voznji.Ja sam prosle godine isao
1.Beograd-Uzice 220 km
2.Uzice-Nova varos 70km
3.Nova Varos-Biogradska gora
i sledeci dan stigli u Kotor,ali ova voznja je zamisljena da ujutru vozimo a popodne odmaramo i obilazimo spomenike kulture,pijemo pivo jurimo zenske iz lokalnog kraja.

moj drug kacamak ti mora da si profesionalac kada 220km. vozis za 8 sati hajd kazi meni taj rezept da i ja vozim 220km za 8 sati, bicu ti zahvalan:)))))))))))))))

ne kapiram, mora da ima 34 brzine..to je uslov..
drugo kolko ljudi u ovoj zemlji ima 1.200 e za bajz..
trece bajz sa 27 brzina, vrhunska oprema, disk napred-nazad (hidraulicni), KRBONSKI ram i sediste, deo pedala kosta 1200e..pa sta ima taj od 2000 e?

ivane tvoja razmisljanja nisu losa prvo bike sa 34 brzine ne postoji u ovom momentu ima samo bike sa 27 brzina, ali ti 27 brzina nisu sve iste tu je tazlika u prenosu za jednog dobro pripremljenog biciklistu je dovoljnan prenos sa napred 22,32,44ili46zuba pozadi zavisi 12--32 ili 11---32 ili 11---27 zuba kao sto sam rekao zavisi sve od pripremljenosti vozaca to sto ti kazes pedale to ti mislis na kurble tacno je da kostaju puno ali tih od 1.200€ nema za sada su najskuplje kurble od carbona i one ostaju od prilike nekih 600€. taj bike od 2.000€ nema nesto naricito ima dobar prenosni mehanizam i ram od aluminijuma taj bike od carbona i dobrog prenosa nema bez 3.000€taj bike je skrojen po tvojoj velicini nije isto ako ja sa 173cm velicine sednem na jedan bike xl i li xxl za moju visinu odgovara ram velicine m. pa prema tome nije samo stvar kupiti bike i dati velike pare treba znati sata kupujemo, to mora da te posavetuje prodavac tamo gde kupujes taj bike. i tek onda kada sve po meri kupis i dobijes onda druze ivane shvatis zasto toliko kosta jedan bicikl pre neces sigurno shvatiti te cari biciklizma. druze ivane u napred zahvaljujem sto ces uzeti malo vremena i ovo procitati, i molim te ako zelis da das odgovor odgovori ali molim te normalno ne sa nekim frazama koje su samo poznate nasim ljudima ciao ciao i lepa voznja pozdrav od bicikliste;):ok::lol::D

Pored toga ja jesam biciklista bivsi profesionalac <ranije vozio za partizan>,Tajna je i u dobroj kondiciji kada sam izveo tu akciju pre toga sam vozio citave dve sezone redovnih dnevnih treninga i samo zimi obarao formu tj igrao mali fudbal.Dnevni treninzi su iznosili od 60 -140km a najbolje rezultate sam davao kada sam vezbao na deonici Beograd Smederevo.Kad kazem trenirao mislim na konstantno drzanje tempa celu relaciju.

Ej bre za 1200 evra mozete kupiti skuter i to onaj sto ide 80 i za 50 evra da kupite benzina i 150 evra vam ostane zarada,plus ne morate da verglate ko ludi il za 1200 evra da kupite neki auto krs al barem ne morate da verglate.

idete... srecan vam put! ;)

Ja o tome razmisljam tek od sledeceg leta...

Ali i dalje mi nije jasno kojim putem vi idete tj. da li vozite po putu (tipa Ibarska magistrala) i kako prodjete kroz Crnu Goru? :think:

Zato i ja postavljam ona pitanja, da vidim kada, kako i gde se prolazi. Pa tek onda da razmišljam da li mogu uklopiti sebe u tu organizaciju. Tj. možda bih se priključio negde usput, da ne bi dolazio do Bg pa odatle na put, ako je ikako moguće.

znaci ja koji imam ovaj od 21 brzinu ne mogu da idem? ):

ko to priča o 34 brzine? ko to kaže da to mora tako...stvar je u prenosima i brojevima zuba,a ne o broju zubčanika......kome trebaju saveti,neka pita...ja sam bio držqvni reprezentativac u biciklizmu i mogu da dam stručan savet,predlog,da kažem lepih stvari nekom ko želi da krene ne put.

prvog avgusta se krece

Dakle, ne mogu da verujem da sam toliki majmun i da sam tek sada video ovu poruku koja mi je bila ispred nosa više od mesec dana!!! Sada ću malo sutra da se pripremim za ovih par dana, već sam isplanirao turu po Timočkoj krajini. Ništa ljudi, ne volim da dižem ruke ali ja ipak ne mogu da se organizujem za 1. avgust, lepo se provedite i mogli bi da napravite par web strana kada se vratite u kojima bi opisali to putovanje, bilo bi lepo da to može da se vidi.
Pozdrav

Izgleda da se u tu avanturu mogu upustiti Mico Brkovic i Mikos Rnjakovic :lol: ;)

ja sam bio nekada državni reprezentativac stare juge,nešto pre mića i mikoša i išao sam....tivat-čačak ....polazak u 5h ujutro...u čačku u 22h...ali,gusto je bilo iako sam tada bio fit....samo polako,sve se može...treba se dobro pripremiti i nema frke....

he, he moj brat i njegova dva druga 19 god, se veceras vracaju, vozili su 10 dana. Valjevo-Soko banja-Berane-Petrovac i natrag pravo za Va, ali ovog puta preko Uzica. Ja nisam verovala da je moguce, ali razuverise me mangupi.

Izgleda da se u tu avanturu mogu upustiti Mico Brkovic i Mikos Rnjakovic :lol: ;)

otkud znaš za mića ,a?
Mićo se oženio pre godinu i po dobio je i dete ,a stan koji mu je obećao Velja jos nije dobio :(
a kuće su im jedno 150 metara jedna od druge.

.......nego ovo sa biciklom mi previše lako zvuči ,nego pušku o rame pa Guča-More
(posle sabora trubača,i uz zabranu korišćenja puteva i staza)

Poslednja izmena:

Back