Biciklom do Mora

Volja i zelja su broj jedan, posle idu kondicija, bajs, oprema itd.
Ako planiras da pretezno vozis asfaltom mozes daleko stici i Capriolom.
Jedino ne bih preporucio ozbiljnije i zahtevnije offroad spusteve na Capriolu.

Bisage mogu da smetaju ako nisu dobro postavljene, hoce peta da kači, sem toga naviknes se na opterecenje i prilagodis se.
Malo je nezgodno sve popakovati u zadnje bisage, prednje su tesko dobavljive ovde, a nema ni nosaca za prednje kod nas.

Nosac bi se mozda mogao i napraviti, mada bih verovatno ipak sve spakovao pozadi. Samo da ne zavrsim ko ovde na slici, kada se budem peo uz planinu :)
donkey-pulling-cart.jpg

Znaci, hoce pete da kace, dobro je to znati. Sad nesto gledam, pa se dvoumim sta mislis o Agami ? Usput kojim putem je najbolje ici?

Nosac bi se mozda mogao i napraviti, mada bih verovatno ipak sve spakovao pozadi.
Nije lose raspodeliti nesto tezine i napred, ja vozim samo za zadnjim ali planiram i prednje da nabavim ili barem torbicu za volan.
Samo da ne zavrsim ko ovde na slici, kada se budem peo uz planinu :)
He, he, za to treba da se potrudis :)
Znaci, hoce pete da kace, dobro je to znati. Sad nesto gledam, pa se dvoumim sta mislis o Agami ?
Sta je Agami, model bicikla, ciji?
Usput kojim putem je najbolje ici?
Na Ciklonautu, Cikloberzi i Freebiking sajtovima i forumima su ljudi opisali svoje rute, tamo ces naci neku koja ti odgovara.

Nisam ni znao da prave bicikle u ovoj klasi, odlicna oprema, ako je i ram dobrog kvaliteta ovo je dobar bajs.
Jedino je pitanje cene? Sadd sam video da je oko 360€, za nov bicikl to je ok cena.

Imas tamo svasta o voznjama, biciklima, opremi itd.

Nisam ni znao da prave bicikle u ovoj klasi, odlicna oprema, ako je i ram dobrog kvaliteta ovo je dobar bajs.
Jedino je pitanje cene? Sadd sam video da je oko 360€, za nov bicikl to je ok cena.

Imas tamo svasta o voznjama, biciklima, opremi itd.

Ma kakvi nov za te pare to tesko da dolazi do srednje klase delova deore..polovan za te pare sa xt opremom je dobar izbor

Da ozivim temu.Da vas pitam, kada putejete visednevne ture bajsom gde i cime se hranite, odrzavate licnu higjenu (kupate se, brijete, perete zube...)? I kakav je dozivljaj spavati u satoru u vreci za spavanje?

Da li se isplati putovati biciklom? Ako krecem iz Subotice do budve sigurno mi treba 6 dana voznje otprilike u jednom pravcu, sto znaci da mi samo putovanje traje 12 dana. Za to vreme moram imati neki smestaj, klopu itd.
Koliko bi mi otprilike para trebalo da ponesem od kuce ako bi se u budvi zadrzao 10 dana, pod uslovom da spavam u satoru i vreci za spavanje celo vreme.

nije to tek tako nego moras i znati oko bajsa neke stvari..ne bih ti preporucio sam da kreces..treba dosta para samo za hranu i pice..za svaki slucaj i smestaj..dosta opreme i rezervne garderobe ako te uhvati kisa

Back