Ma brate nije šetao psa nego mu bio ispred kapije u mom kraju...Ceo dan sam vozio pored lutalica i nijedan incident, dođem u svoj kraj bum! I što je najgore nisam uopšte video da to dolazi, vozio po trotoaru da me neko ne zvekne sa leđa, odjednom je skočio i ionako opušteno ''kežual'' i nastavio dalje...I lik mu prilazi mazi ga, zove ga po imenu, prvo umanjuje incident, u fazonu ''nije to ništa'' i obećava da će platiti popravku, što je idiotski jer treba da da cenu cele trenerke, i ja odem kući ostavim torbu, vratim se lik i dalje tamo prodaje mi priču kako pas nije njegov, zove pse koji su mu u kući, ujedač, inače neka matora džukela, strašno, ne izlazi i počinje da bukvalno plače kako mu je neko razbio zadnje staklo noćas i da treba da plati 200 evra ja ga pitam, kakve to ima veze sa mnom i što ste mi ponudili da platite on ''šalio sam se''

Koji idiot...Inače psa sam viđao u tom dvorištu i pas je definitivno njegov ali ga je negde sakrio (lik je poznat lokalni dripac)...Radi se o razmaku od 5 minuta od ostavljanja torbe do vraćanja...Odustajem na kraju, zgađen sa kime mi živimo...Inače, lik je i ''političar'' i postigao je veliki uspeh na prošlim lokalnim izborima...