Biciklizam

11232178_1667062850218951_5335047989270768702_n.jpg

Pitanje je , sudeci po zavrsnici gde se lik krije iza drveta , a meda ga kao trazi ...?
Malo jeste cudno da ga nije po njuhu , za koji kazu da je medju predatorima jedan od najistancanijih , dakle , pitanje je kako ga nije po njuhu osetio sa tolikog rastojanja ...?
U svakom slucaju je poucna prica za one koji zalaze na te lokacije gde su moguci susreti sa sumskim zivotinjama kao sto su medved , vuk , krdo sakala ( kojih ima poprilicno na Fruskoj gori - ovo je iz licnog iskustva) i grupe pasa , onih "nevlasnickih" .
Sta ako bi doslo do mehanickog kvara na bajsu ? Guma , tocak , zice , kocnice , pad sa bajsa ...
Visoko , visoko rizicna voznja je prikazana na ovom snimku .

Poslednja izmena:
pred kraj snimka dok se on krije oko drveta i gleda ka medvedu medvedov hod renda i to dosta :D a kako se okrece na stranu snimak radi normalno :D

što se rizika tiče, veći je rizik da te upucaju lovci nego životinja da te napadne :D kod nas za sad nema medveda, po neki prebegne iz Bosne al vraćaju se posle sami :)

blago vama :aha: ja svaku noć o brdima razmišljam... al ne vredi. Krajem meseca idem tek kod lekara :dash:

- - - - - - - - - -

inače izašao je novi video

al ipak mi prethodni imaju više duše :D

:klap:
Svaka cast za majstorije na bajsu , a Tebi ORL svako dobro i da sve bude "BO" ...:hvala:

Vozio sam malo danas i naravno - "junak" ne ponesem rukavice , pa je nakon sat vremena voznje pocelo "kocenje prstiju" , medjutim nakon krace krize posle je bilo sve ok ...
Da li je "halo efekat" ili nesto drugo ili trece , pojma nemam , al` nije bilo problema u nastavku voznje ...

Back