Biciklizam

Malo skrećem sa teme zanima me da li je neko od vas ikada putovao na biciklu? Vidim da vas ima ozbiljnih biciklista ovde pa me zanima....
Pod putovao podrazumevam ture od hiljadu i više kilometara.
Ja imam ceo septembar slobodan i polako se spremam da negde krstarim, da li bi bilo zainteresovanih? :)

Jesam razmisljao o tome ali prevelika je to organizacija za mene. Radje bih biciklu na kola, otputujem gde sam zamislio pa onda biciklom obidjem taj kraj.

Si siguran, mislim da na Tour-u i drugde uvek vidim neki V brake...?

Pronasao sam ovaj clanak. Od Avgusta profi timovi moci ce da testiraju disk kocnice na specijalkama.

http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest-news/the-disc-brakes-debate-are-they-necessary-on-road-bikes-157272

Legendary bike designer Mike Burrows is sure of what conditions are needed for the technology to flourish. “If the pros adopt it, amateur cyclists will want it, too,” he says. “But will pro riders want to be carrying the extra weight up the side of a mountain, just for better braking on the descent? I think not. Most of all pro riders want to go quicker, not stop better.”

Legendarni konstruktor bicikala Mike Burrows zna sta je potrebno da tehnologija uspe. Kaze "Ako je profesionalci prihvate zelece je i amateri". "Pitanje je da li ce profi vozaci zeleti dodatnu tezinu na usponu samo da bi imali bolje kocenje na spustu? Ne verujem. Vecina profi vozaca zeli da voze brze a ne da bolje koce."

11866295_1103566796338284_5674787335117552726_n.jpg

Kako sam se lepo izvozao oko šestice...:) Gledao oblake kako se skupljaju, temperatura, vetar, vlažnost, pritisak, svetlost sve bilo idealno...Večeras mislio da idem na BF, kako li je njima? Posebno likovima koji su došli bajsem i ostavili ga ispred???

Kako sam se lepo izvozao oko šestice...:) Gledao oblake kako se skupljaju, temperatura, vetar, vlažnost, pritisak, svetlost sve bilo idealno...Večeras mislio da idem na BF, kako li je njima? Posebno likovima koji su došli bajsem i ostavili ga ispred???

ko još ide bajsom na beer fest??
bile bi žešće osmice na cesti kasnije...u Dunavu bi većina završila...:sad2:

Predobra je, gde li se ovakve kreću... :)

Prosle sam godine video jednu bas bas dobru. A bas je malo je zenskog sveta koji vozi biciklu.:sad2: Samo bi neku jogu, fitnes i ostali fenseraj.

- - - - - - - - - -

ko još ide bajsom na beer fest??
bile bi žešće osmice na cesti kasnije...u Dunavu bi većina završila...:sad2:

U Junu sam imao neki rostilj na Adi i nisam verovao da posle desetak piva mogu bicikom do kuce. Doduse to je popijeno u periodu od 5-6 sati.

Prosle sam godine video jednu bas bas dobru. A bas je malo je zenskog sveta koji vozi biciklu.:sad2: Samo bi neku jogu, fitnes i ostali fenseraj.
Слабо виђам девојке и да вежбају напољу. Претпостављам да већина вежби које раде не може да се ради напољу, те што си навео. Углавном видим да трче и евентуално да се истежу.

:D

Kojim se Vi to mars - rutama vozite , kada ih "slabo vidjate" i kojim brzinama ?
Napravite li Vi po nekada neki krug oko Ade?
Ima ih , ihaaa...
A ni rolerki ne manjka ...;)

Voznja Adom samo do plaze, cesto idem Obrenovackim putem da bih sto vise izbegao biciklisticku stazu. Nije mi pala Ada na pamet kada sam spominjao zenski svet.

- - - - - - - - - -

Od devojki bukvalno ne možeš da okreneš glavu, ometaju...:mrgreen:

Jos ako vozi rolere ispred :lol:

Vazno je da je struk ispod 100 i da smo "uz brdo brzi i kadri stici i uteci" ...
:D

A ovi "koji ne gledaju levo - desno dok voze bajs" , neka , makar , slikaju , pa neka salju ovde ...
Mi ce mo ...
Pa , ljudovi smo ...
;)

Back