Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.405
nisam ali konstantno razmisljam o tome,nisam kampovao nikad a nema se para za smestaje usput
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo skrećem sa teme zanima me da li je neko od vas ikada putovao na biciklu? Vidim da vas ima ozbiljnih biciklista ovde pa me zanima....
Pod putovao podrazumevam ture od hiljadu i više kilometara.
Ja imam ceo septembar slobodan i polako se spremam da negde krstarim, da li bi bilo zainteresovanih?![]()
Si siguran, mislim da na Tour-u i drugde uvek vidim neki V brake...?jbg kako god v-break vise niko na trkama ne vozi
Si siguran, mislim da na Tour-u i drugde uvek vidim neki V brake...?
Legendary bike designer Mike Burrows is sure of what conditions are needed for the technology to flourish. “If the pros adopt it, amateur cyclists will want it, too,” he says. “But will pro riders want to be carrying the extra weight up the side of a mountain, just for better braking on the descent? I think not. Most of all pro riders want to go quicker, not stop better.”

Gledao oblake kako se skupljaju, temperatura, vetar, vlažnost, pritisak, svetlost sve bilo idealno...Večeras mislio da idem na BF, kako li je njima? Posebno likovima koji su došli bajsem i ostavili ga ispred???Kako sam se lepo izvozao oko šestice...Gledao oblake kako se skupljaju, temperatura, vetar, vlažnost, pritisak, svetlost sve bilo idealno...Večeras mislio da idem na BF, kako li je njima? Posebno likovima koji su došli bajsem i ostavili ga ispred???

Predobra je, gde li se ovakve kreću...![]()
Samo bi neku jogu, fitnes i ostali fenseraj.ko još ide bajsom na beer fest??
bile bi žešće osmice na cesti kasnije...u Dunavu bi većina završila...![]()
Слабо виђам девојке и да вежбају напољу. Претпостављам да већина вежби које раде не може да се ради напољу, те што си навео. Углавном видим да трче и евентуално да се истежу.Prosle sam godine video jednu bas bas dobru. A bas je malo je zenskog sveta koji vozi biciklu.Samo bi neku jogu, fitnes i ostali fenseraj.

Kojim se Vi to mars - rutama vozite , kada ih "slabo vidjate" i kojim brzinama ?
Napravite li Vi po nekada neki krug oko Ade?
Ima ih , ihaaa...
A ni rolerki ne manjka ...![]()
Od devojki bukvalno ne možeš da okreneš glavu, ometaju...![]()

Uskoro će potpuno gole da voze...
na kraju 160km prosek 26 licni rekord