Biciklizam

sad sam imao blizak susret sa kolima
auto prelazi onaj nizak gumeni lezeci ,ja naravno desno pored njega gde ima prolaz od 10cm gde nema lezeceg,kad dade covek desni zmigavac i poce da skrece u svoje dvoriste,2m za zaustavljanje sa 20 na sat nije bilo sanse,nagazio na zadnju,prednju, preko bajsa i malo je falilo da poljubim branik kola
posle sam se cudio sam sebi,nikada ne gazim na prednju a sada je reflex sam proradio

auto je prosao ok,a i ja samo sa par ogrebotina,ili od sunca nisam video pokazivac ili ga je dao u zadnjoj sekundi,naravno nije ni pogledao u retrovizor jer ko ocekuje budalu da mu se tu zavuce,a ja tu prolazim lezece uvek,uz ivicnjak

koliko blizu biciklista mora da vam bude da bi ste ga videli
ovoliko ?
ovoliko ?

xixixi cuti dobro si ziv

e imam ovaj pogon na prodaju
attachment.php

Bio sam večeras do blokova u vožnji do kraja keja pa posle vozio oko Belvila...Prazan grad neko mrtvilo se oseća...Mada m i nije smetalo što nema pešaka i kola baš sam lepo krstario...

super je i ja volim sve vise te jesenje voznje ali samo da se vreme stabilizuje da ne bude kise
I ja ih volim... :D Sad sam bas odvozio malo, ima vetra ali nekako bih voleo da se oprobam po kisi... :D Jednom me je uhvatila i takav je haos bio u saobracaju... a adrenalin radi :worth::dash:
Do kad otprilike vozite bajseve, mislim mesec, pre nego sto ga "okacite" na terasu?

srecan rodj bate torta je:super:
I ja ih volim... :D Sad sam bas odvozio malo, ima vetra ali nekako bih voleo da se oprobam po kisi... :D Jednom me je uhvatila i takav je haos bio u saobracaju... a adrenalin radi :worth::dash:
Do kad otprilike vozite bajseve, mislim mesec, pre nego sto ga "okacite" na terasu?
ja bio na adi jos sam se i sunco extra dan je bio bez vetra..al od ovih par kisnih sam se smorio pa i nisam nesto divljao klaj klaj polako..zavisi kakva ce zima biti ako je + napolju i suvo vozim uvek..planiram duze vreme kupiti windstoper jaknu i biciklisticke ali treba oko 150e sigurno

Đe???
Juče sam bio malo da sredim bajs stavio zadnju gumu ojačanu promenio zadnje zupčanike bili skroz izjedeni i lanac...Još ja primećujem da mi stalno kači lanac kad idem na veće brzine ili stanem na semaforu a zučanik se ''izoštrio'' ko testera...

Ja sam u poslednjih par meseci mogao da vozim samo na 1,2,3 x 4...Kad bih prešo na x 5 6 7 Lanac bi počeo da kači i čuo bi se neprijatan zvuk...A zadnja spojna guma mi se izjela za manje od jedne sezone...Mogo sam možda da vozim još par meseci na njoj...Ja ustvari došao sam o radi gume i okvirno da pitam za lanac što zapinje al oni kad su skinuli zadnju imali šta da vide...Da sam nastavio tako da vozim možda bi mi otišo i menjač a onda bi šteta bila dvostruka...

Back