Biciklizam

ocete vi da puisete ili da vas bijem ...eve nesto da vam malo razbistri um

imgres

jel moze neko da mi predlozi neku dobru biciklu sa prednjim i zadnjim amortizerima mogu i diskovi...a da ne kosta ispod 60 000 rsd :lol:
Pa ne znam brate imaš po radnjama...Svaki do te cifre je dobar...Nisam nikada vozio sa disk kočnicama a imam samo prednje amortizere pa ne mogu da pričam napamet...

Totalni sam laik po ovom pitanju, pa bih imao neka pitanja (verovatno ponovljena milion puta) ako je moguće da mi neko pomogne nekim savetom, naime nameravam da uskoro konačno kupim neki bicikl sasvim prosečan u rangu oko 200 evra, e sad mali problem je što je moja kilaža malo veća imam 110kg i visine sam 187cm, zanima me koja je bicika MTB odgovarajuća i koja veličina rama i dali su alu ramovi samo lakši ili su i čvršći?
Bicikl mi je pre svega potreban za vožnju po asfaltu najviše za odlazak do posla, grada i slično.
Svaki savet je dobrodošao u obzir dolaze i polovni bajsevi ako su u ok stanju. A nadam se da ću kad pazarim bicikl i skinuti malo od kilaže.

Totalni sam laik po ovom pitanju, pa bih imao neka pitanja (verovatno ponovljena milion puta) ako je moguće da mi neko pomogne nekim savetom, naime nameravam da uskoro konačno kupim neki bicikl sasvim prosečan u rangu oko 200 evra, e sad mali problem je što je moja kilaža malo veća imam 110kg i visine sam 187cm, zanima me koja je bicika MTB odgovarajuća i koja veličina rama i dali su alu ramovi samo lakši ili su i čvršći?
Bicikl mi je pre svega potreban za vožnju po asfaltu najviše za odlazak do posla, grada i slično.
Svaki savet je dobrodošao u obzir dolaze i polovni bajsevi ako su u ok stanju. A nadam se da ću kad pazarim bicikl i skinuti malo od kilaže.

e pa hajde da pocnemo sa savetima...prvo srecno sa mrsanjem(ne jedi testenine,puno hleba(jedi crni)i naravno nemoj brzu hranu)
1.kupi polarove ili alpinine bicikle...mnoge bicikle koje su lake jesu i cvrrste pa mozes da kupis neke sa aluminijumskim ramom...(moze alpina apache,polar viper...itd)
2.potrudi se da bicikla ima dobro sediste(banana)posto zbog tvoje tezine moze da ti bude veomaaa neudobno...
3.kupi stabilnu biciklu zato sto puniji ljudi imaju losiju ravnotezu.
4.sta ce ti mtb kad ides po asfaltu...i to na posao(kupi ove gore sto ti rekoh ili tako nesto

...srecnoo

Back