Brat Za Brata
Zainteresovan član
- Poruka
- 163
misim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam brate imaš po radnjama...Svaki do te cifre je dobar...Nisam nikada vozio sa disk kočnicama a imam samo prednje amortizere pa ne mogu da pričam napamet...jel moze neko da mi predlozi neku dobru biciklu sa prednjim i zadnjim amortizerima mogu i diskovi...a da ne kosta ispod 60 000 rsd![]()
Totalni sam laik po ovom pitanju, pa bih imao neka pitanja (verovatno ponovljena milion puta) ako je moguće da mi neko pomogne nekim savetom, naime nameravam da uskoro konačno kupim neki bicikl sasvim prosečan u rangu oko 200 evra, e sad mali problem je što je moja kilaža malo veća imam 110kg i visine sam 187cm, zanima me koja je bicika MTB odgovarajuća i koja veličina rama i dali su alu ramovi samo lakši ili su i čvršći?
Bicikl mi je pre svega potreban za vožnju po asfaltu najviše za odlazak do posla, grada i slično.
Svaki savet je dobrodošao u obzir dolaze i polovni bajsevi ako su u ok stanju. A nadam se da ću kad pazarim bicikl i skinuti malo od kilaže.
Sviđa mi se...Jel lagan?Ja imam Bulls Sharptail 1 i sasvim je solidan bajs, ide dobro po razlicitim terenima i ima Shimano opremu. http://www.bulls.de/modelle/cross-country/sharptail/sharptail-1.html